Με ανατροπή και πρωταγωνιστή τον Γιάννη Πασά, η ΑΕΛ πέρασε νικηφόρα (3-1) από την Κατερίνη και έκανε το «3 στα 3» στον Α΄ όμιλο της Super League 2.

Η ομάδα της Λάρισας βρέθηκε να χάνει 1-0 στο ημίχρονο από τον νεοφώτιστο Εθνικό Κεραμιδίου (το γκολ στο 31΄ ο Κόλα), αλλά ο έμπειρος επιθετικός ισοφάρισε στο 47΄ με κεφαλιά και στο 60΄ ευστόχησε σε πέναλτι, για να δώσει στους «βυσσινί» το προβάδισμα. Ο Μωραϊτης στις καθυστερήσεις «σφράγισε» τη νίκη των Θεσσαλών, που φυσικά παραμένουν στην κορυφή της κατάταξης.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Κυριαζής): Καραγκιόζης, Κόλα (76′ Τσουμάνης), Β. Τουλίκας (64′ Μακρυδάκης), Κλιγγόπουλος, Μιγένγκα, Κατσαβάκης, Κριμιτζάς (69′ Γ. Τουλίκας), Κόκκορης (64′ Φωκαΐδης), Πανίδης, Κρυεμάδι, Νότας (76′ Τουκάν).

ΑΕΛ (Βοσνιάδης): Περντρέου, Τριμμάτης (86′ Γιόχανσον), Βαφέας, Στάμου, Κοσσονού (76′ Γ. Παπαδόπουλος), Μπαριέντος, Παναγιωτίδης (37′ Μούργος), Κ. Παπαγεωργίου, Πασάς (76′ Μωραΐτης), Στίνα, Κρητικός (46′ Ακόστα).

Στον αντίποδα, ο ΠΟΤ Ηρακλής δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να πανηγυρίσει το «τρίποντο», καθώς παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Καβάλα, σε ματς που έγινε στη Χαλάστρα. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 34΄ με τον Παπαδόπουλο, με τον Τσιριγώτη να ισοφαρίζει στο 74΄ για τον «Γηραιό».

Ηρακλής (Οφρυδόπουλος): Στουρνάρας, Κιβρακίδης, Τασουλής (46′ Αναστασίου), Σιδεράς, Διαμαντής, Χάμοντ (69′ Ντουκουρέ), Μπελμόντ, Χριστοδουλόπουλος (46′ Κούστα), Μπερτόλιο (46′ Καλουτσικίδης), Χιμένεθ, Τσιριγώτης.

Καβάλα (Καραμπετάκης): Αστράς, Τσαμούρης, Ίτσιος, Δαλιανόπουλος, Πάσαγκιτς, Μέτσε (83′ Π. Δερμιτζάκης), Γαβριηλίδης, Δημητριάδης (59′ Αναστασόπουλος), Ομπιόχα (67′ λ.τ Α. Δερμιτζάκης), Μάντιτς (59′ Κασέμι), Παπαδόπουλος (84′ Γκέκας).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου

ΠΑΟΚ Β’ – Μακεδονικός 2-1
Σάββατο 5 Οκτωβρίου

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου – ΑΕΛ 1-3
Ηρακλής – Καβάλα 1-1

Κυριακή 6 Οκτωβρίου

15:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Νίκη Βόλου

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου

15:00 Διαγόρας – Καμπανιακός