Η Σάντερλαντ ισοφάρισε με έναν αναπάντεχο τρόπο στο τέλος σε 2-2 τη Λιντς, παίρνοντας έτσι τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος. Συγκεκριμένα στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, με το σκορ στο 2-1 υπέρ της Λιντς, τα «παγώνια» είδαν την μπάλα να χτυπά στο κεφάλι του Φίρπο μετά ένα γέμισμα έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Μελιέ.

Εκείνος όμως δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα, με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει στα δίχτυα της ομάδας του. Μετά το τέλος του ματς ο Γάλλος κίπερ έπιασε κουβέντα με τον προπονητή της Σάντερλαντ, σηκώνοντας «θύελλα» αντιδράσεων.

Ο Γάλλος τερματοφύλακας φαινόταν να χαμογελά και αγκαλιάστηκε με τον πρώην προπονητή του που είναι τώρα στην Σάντερλαντ, κάτι που εξόργισε τους οπαδούς και της Λιντς, αλλά όχι μόνο αυτούς.

Το ασύλληπτο λάθος

«Είμαι απογοητευμένος για αυτόν», είπε μετά το τέλος του αγώνα ο ο Λε Μπρις για τον Μελιέ. «Όλοι στο γήπεδο μπορούν να κάνουν λάθος. Για έναν τερματοφύλακα και έναν επιθετικό, όταν κάνεις ένα μεγάλο λάθος, οι συνέπειες είναι πολύ σημαντικές. Συνέβη σήμερα, είμαστε χαρούμενοι για το τελικό αποτέλεσμα γιατί ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια δυνατή ομάδα».

Ο 48χρονος τεχνικός πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο γιατί όταν κάνεις τέτοιο λάθος είσαι απογοητευμένος γι’ αυτόν. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Απλώς μιλήσαμε για τη δράση και είπαμε ότι η μπάλα άλλαξε κατεύθυνση όταν άγγιξε το έδαφος και ήταν έκπληξη για μένα αλλά όχι τόσο καλό για εκείνον».