Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (06/10, 20:30), για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι Πράσινοι προπονήθηκαν στο Κορωπί και μετά το τέλος του προγράμματος ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι με τους Ερυθρόλευκους. Για ακόμα ένα παιχνίδι εκτός έμεινε ο Γιώργος Βαγιαννίδης, με τον Έλληνα αμυντικό να συνεχίζει να βρίσκεται στον «πάγο».

Η αποστολή για το ντέρμπι: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Μπάλντοκ, Νίκας και Αράο.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη σημερινή προπόνηση:

«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το εντός έδρας ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό (6/10, 20:30). Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο γνωστοποίησε την αποστολή της ομάδας για το ντέρμπι. Στη λίστα βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Μπάλντοκ, Νίκας, Αράο».