Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Και η Μπρέντφορντ το… βιολί της

Και η Μπρέντφορντ το… βιολί της

Οι «μέλισσες» σκόραραν στα... 65 δευτερόλεπτα και κόντρα στην Γουλβς

Η Μπρέντφορντ έγινε την περασμένη εβδομάδα, η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, που κατάφερε να πετύχει γκολ στο πρώτο λεπτό σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Οι «μέλισσες» είχαν σκοράρει στο 22ο δευτερόλεπτο κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, στο 23ο εναντίον της Τότεναμ και στο 38ο απέναντι στην Γουέστ Χαμ.

Όλοι περίμεναν λοιπόν να δουν αν η Γουλβς είχε μάθει το… μάθημα της ή αν θα κατάφερνε η Μπρέντφορντ να πετύχει γκολ ξανά (για τέταρτο συνεχόμενο ματς στην Πρέμιερ Λιγκ) στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Γουλβς λοιπόν δεν δέχθηκε γκολ στα πρώτα 59 δευτερόλεπτα του αγώνα, για να θεωρηθεί ότι το γκολ επιτεύχθηκε στο πρώτο λεπτό.

Δέχθηκε όμως το γκολ στο… 65ο δευτερόλεπτο του παιχνιδιού, με τον Νέιθαν Κόλινς να βρίσκει δίχτυα για τους γηπεδούχους και να δίνει φυσικά το προβάδισμα στην ομάδα του.

Αυτό που γίνεται με την Μπρέντφορντ είναι όντως εντυπωσιακό και δεν έχει προηγούμενο καθώς οι «μέλισσες» εντυπωσιάζουν με τον τρόπο που ξεκινούν στα παιχνίδια τους.

Στο σημερινό ματς με την Γουλβς μάλιστα, οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, καθώς πέτυχαν τέσσερα γκολ στα πρώτα 45 λεπτά με το σκορ του πρώτου μέρους να είναι 4-2.

Ήταν δίχως άλλο ένα πολύ «παραγωγικό» πρώτο ημίχρονο για τις δύο ομάδες και είναι προφανές πως οι άμυνες δεν… λειτούργησαν όπως θα επιθυμούσαν οι δύο προπονητές.

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας πως το σημερινό ήταν το μοναδικό από τα τέσσερα παιχνίδια που η Μπρέντφορντ σκόραρε όσο νωρίς και τελικά πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς το παιχνίδι έληξε 5-3.

Στα παιχνίδια με Σίτι και Τότεναμ είχε γνωρίσει την ήττα ενώ το παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ είχε λήξει ισόπαλο (1-1).

Με τη νίκη αυτή οι «μέλισσες» έφτασαν τους δέκα βαθμούς και βρίσκονται στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι «λύκοι» παραμένουν στην τελευταία θέση της Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας έναν μόλις πόντο μετά από εφτά παιχνίδια.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως η επίθεση της Μπρέντφορντ παίρνει πολύ καλό βαθμό, έχοντας πετύχει 13 γκολ αλλά στα μετόπισθεν τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά, καθώς έχει δεχθεί τον ίδιο αριθμό τερμάτων.

Only in

Το «παράθυρο ευκαιρίας» στα ελληνοτουρκικά και η μάχη των εντυπώσεων

Η ρητορική, οι συμβιβασμοί και οι προϋποθέσεις ώστε Αθήνα και Άγκυρα να καθίσουν στο τραπέζι για την ελληνοτουρκική διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024