Ένα τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του είχε τον περασμένο μήνα ο Άκης Σακελλαρίου, ενώ οδηγούσε με κατεύθυνση το θέατρο όπου θα συμμετείχε στην παράσταση «Ικέτιδες» στην οποία αυτό το καλοκαίρι πρωταγωνιστεί.

Ο ηθοποιός οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του και τον παρέσυρε λεωφορείο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, να οδηγηθεί στο νοσοκομείο και να υποβληθεί σε επέμβαση, όπου οι γιατροί του έβαλαν βίδες και λάμες στο πόδι του.

Το εξιτήριο από το νοσοκομείο πριν λίγες ημέρες

Ο Άκης Σακελλαρίου πριν λίγες ημέρες πήρε εξιτήριο και αναρρώνει στο σπίτι του. Το απόγευμα της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου ο ηθοποιός ανέβασε μάλιστα μια φωτογραφία από το μπαλκόνι του, στην οποία ποζάρει με δεμένο το δεξί του πόδι.

«Κάθε εμπόδιο για καλό! Είτε στη δουλειά, είτε στη ζωή» έγραψε ο Άκης Σακελλαρίου που παρά τον τραυματισμό του, όπως φαίνεται παραμένει πάντα αισιόδοξος.

Η έκτακτη εμφάνιση στο θέατρο

Μπορεί ο ηθοποιός να απέχει από την υποκριτική, ωστόσο το βράδυ της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου επέστρεψε στο θέατρο –σαν θεατής αυτής τη φορά- για να παρακολουθήσει την παράσταση «Ικέτιδες».

Μάλιστα, ο Άκης Σακελλαρίου στο τέλος της παράστασης ανέβηκε στη σκηνή με αμαξίδιο για να υποκλιθεί μαζί με τον υπόλοιπο θίασο και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που βρέθηκε στο θέατρο Λυκαβηττού.

Στιγμιότυπο από την εμφάνιση του ηθοποιού ανήρτησε στα social media η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία έγραψε: «Σιδερένιος αγαπημένε μου».