Η νέα δραματική σειρά του MEGA, «Ταμπού», έχει εξάψει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με τις συνεχείς σεναριακές της ανατροπές. Πέραν όμως από τους μυστηριώδεις φόνους, στο νέο σίριαλ της τριάδας των επιτυχιών – Αντρέα Γεωργίου, Βάνας Δημητρίου, Κούλλη Νικολάου – θα δούμε και μοιραίους και δυνατούς έρωτες.

Ο Αντρέας Γεωργίου και το συνεργείο της σειράς «Ταμπού» βρέθηκαν το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου στην αιώνια πόλη προκειμένου να κάνουν γυρίσματα στα γραφικά σοκάκια της. Πρωταγωνιστές των συγκεκριμένων σκηνών, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και η Χρύσα Μιχαλοπούλου που βλέπουμε να περπατούν στη Φοντάνα Ντι Τρέβι, στις όχθες του Τίβερη, αλλά και στην Πιάτσα Ντι Σπάνια.

Σύμφωνα με το σενάριο της σειράς του MEGA, ο Γαβριήλ Καρτάλης (Θεοχάρης Ιωαννίδης), ένας από τους αδερφούς της οικογένειας γύρω από την οποία εξελίσσεται η πλοκή, είναι πιλότος. Παρότι δηλώνει ορκισμένος εργένης, δείχνει να έχει ακόμη συναισθήματα για την Ελισάβετ (Χρύσα Μιχαλοπούλου), με την οποία συνδεόταν ερωτικά πριν από μερικά χρόνια.

Όταν η Ελισάβετ επιστρέψει στα Ιωάννινα, παντρεμένη με έναν άλλο άνδρα, εκείνος θα θελήσει να τη διεκδικήσει από την αρχή. Σημειώνεται πως η Ελισάβετ εργαζόταν ως αεροσυνοδός και έτσι γνώρισε τον Γαβριήλ στο παρελθόν. Εξ ου και το ταξίδι στη Ρώμη, όταν οι δυο τους ήταν ζευγάρι και μπορούσαν να ξεκλέψουν λίγο χρόνο μεταξύ των πτήσεων.

Όπως θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας, μπορεί η Ελισάβετ να προσπαθεί να κρατηθεί μακριά από τον Γαβριήλ, ωστόσο η επιθυμία της να πιάσει και πάλι δουλειά θα αποτελέσει αφορμή για να συναντηθούν. Η νεαρή γυναίκα εκφράζει την επιθυμία της να αναλάβει και πάλι καθήκοντα αεροσυνοδού, κάτι που θα εξοργίσει τον σύζυγό της, Νεκτάριο.

Τι θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Ταμπού»

Η Μάρθα καλείται στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει στην υπόθεση της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στη λίμνη κι ο Σταύρος αγωνιά. Η Πέρσα ταράζεται όταν ακούει τον γυναικολόγο της Μελίας, ο Έκτορας όμως τη διαβεβαιώνει πως πρόκειται για λάθος διατύπωση του γιατρού που δεν γνωρίζει για το χωρισμό τους. Μια μαύρη επέτειος στοιχειώνει την οικογένεια Καρτάλη και φέρνει σκληρές αναμνήσεις στο μυαλό του Γαβριήλ.

Την πραγματική της σχέση με τη Σύνθια Τόμσον προσπαθεί να αποκρύψει η Μαριλένα, θα καταφέρει όμως να  ξεγελάσει την αστυνόμο Ελένη; Εντωμεταξύ, ο Λουκιανός είναι πολύ κοντά στην ανακάλυψη της κοπέλας του βίντεο. Το ψέμα, όμως, που επινόησε γύρω από την εξαφάνιση του αποκαλύπτεται κι η Μάρθα φτιάχνει με το μυαλό της το χειρότερο πιθανό σενάριο.

Δείτε το τρέιλερ:

Βράβευση στο Βατικανό για Αντρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου

Σημειώνεται πως ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου παραβρέθηκαν το περασμένο Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στην 22η τελετή βράβευσης του οργανισμού Τζουζέπε Σάκα στο Βατικανό, του οποίου γενική γραμματέας είναι η Ελληνίδα, Βίκυ Μπαφατάκη.

Εκεί, βραβείο Κινηματογράφου – Θεάτρου (Κατηγορία Νέων) απένειμε εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας ο Πρέσβυς της Ελλάδας στο Βατικανό Πουλίδης στον 10χρονο Ανδρέα Χριστοδούλου με σύνδρομο Down για τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά Famagusta.

Ταυτόχρονα, διεθνές βραβείο Κινηματογράφου και Κοινωνικής Αλληλεγγύης από την Πριγκίπισσα Giacinta Ruspoli και τον Στρατηγό και Καθηγητή Gioacchino Angeloni παρέλαβαν ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου (απονεμήθηκε και στη Βάνα Δημητρίου που δεν ήταν παρούσα) για τη δημιουργία δημοφιλών σειρών και την απόφασή τους να συμμετέχει ο μικρός Ανδρέας στην επιτυχημένη σειρά Famagusta, γεγονός που καταδεικνύει την ιδιαίτερη ευαισθησία και το σεβασμό τους σε παιδιά με ιδιαίτερες ανάγκες δίνοντας ένα σημαντικό μήνυμα, παράδειγμα προς μίμηση για το κοινωνικό και πολιτισμικό γίγνεσθαι.