Τρίτη 25 Μαρτίου 2025
weather-icon 16o
Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος ξερίζωσε δέντρα και προκάλεσε ζημιές σε σπίτια

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος ξερίζωσε δέντρα και προκάλεσε ζημιές σε σπίτια

Από τα δέντρα που διέλυσε στο πέρασμά του ο ανεμοστρόβιλος έκλεισαν οι δρόμοι σε πολλές περιοχές

Ανεμοστρόβιλος έπληξε την Ηλεία κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Cassandra διαλύοντας ή και ξεριζώνοντας τεράστια δέντρα, ενώ ζημιές προκλήθηκαν σε σπίτια.

Αποτέλεσμα ήταν να κλείσουν οι δρόμοι σε πολλές περιοχές, όπως στον Άγιο Ανδρέα Κατακόλου, στο Κορακοχώρι, στο Λεβεντοχώρι και στο Σκουροχώρι.

Αν και η κακοκαιρία Cassandra δεν έφερε πλημμυρικά φαινόμενα, ο ανεμοστρόβιλος που χτύπησε την περιοχή ήταν αρκετός για να δημιουργηθούν πολλά προβλήματα.

Ολόκληρα δέντρα διαλύθηκαν στο πέρασμα του ανεμοστρόβιλου που έπληξε την Ηλεία

Οι περιοχές που επλήγησαν

Σύμφωνα με το ilialive.gr, αυτή τη φορά η πορεία που ακολούθησε το φαινόμενο ήταν πίσω από το βουνό του Κατακόλου και όχι μπροστά στο λιμάνι. Η έκταση των ζημιών κρίνεται μεγάλη κυρίως σε δέντρα και λιγότερο σε σπίτια, τουλάχιστον με τις έως τώρα αναφορές.

Συγκεκριμένα, στον Άγιο Ανδρέα κορμοί και κλαδιά δέντρων έσπασαν και έκλεισαν δρόμους, ενώ στο Λεβεντοχώρι και στο Σκουροχώρι ξεριζώθηκαν ελαιόδεντρα. Τα σπίτια στα οποία καταγράφονται ζημιές βρίσκονται τόσο στον Αγ. Ανδρέα όσο και στο Σκουροχώρι.

Σε κάποια από τα περιστατικά κλήθηκαν να συνδράμουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και κλιμάκια του Δήμου Πύργου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 25 Μαρτίου 2025
Απόρρητο