Λευτέρης Παπαδόπουλος: «Ο Μίμης Πλέσσας ήταν σπουδαίος»
Θλίψη και συγκίνηση στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Μίμη Πλέσσα.
Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος μίλησε στη σημερινή εκπομπή του MEGA «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» για τη μεγάλη απώλεια του Μίμη Πλέσσα.
Η καλλιτεχνική και συνθετική του δραστηριότητα του Μίμη Πλέσσας κάλυπτε όλους τους τομείς της μουσικής, στο θέατρο, τον κινηματογράφο, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση.
Ήταν σπουδαίος ο Πλέσσας
«Ήταν σπουδαίος ο Πλέσσας. Ήταν άνθρωπος που ήξερε πολύ από μουσική. Από το ταλέντο που είχε. Και ήταν άνθρωπος που ενδιαφερόταν για τη μουσική. Είχε μυαλό πέρα από την ευαισθησία του. Ήταν σπουδαίος».
Η κόρη της Τζένης Βάνου: «Ο Μίμης Πλέσσας είχε πει ότι η Τζένη Βάνου ήταν μούσα του»
Στην εκπομπή μίλησε και η κόρη της Τζένης Βάνου, Αθηνά Ρηγοπούλου, για την σχέση που είχε η μητέρα της με τον σπουδαίο συνθέτη.
«Έχει πει ο Μίμης Πλέσσας ότι η Τζένη Βάνου ήταν μούσα του, όπως και εκείνη έλεγε ότι ήταν ο μέντοράς της. Εγώ μεγάλωσα σε ένα σπίτι ακούγοντας το όνομα Μίμης Πλέσσας νομίζοντας ότι είναι ο δεύτερος πατέρας μου, κάποιος συγγενής μας. Τα λόγια της μαμάς μου για εκείνον ήταν ότι ήταν ο Θεός ο ίδιος».
Όπως λέει η ίδια:
«Ήταν μια ιδιοφυία μουσική, τα τραγούδια που έχει γράψει θα μείνουν στην ιστορία και είμαι πάρα πολύ περήφανη που ήμουν ένα μικρό κομμάτι όλου αυτού»
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
- Κίνα: Η κίνηση που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που θα διεξάγονται οι μελλοντικές συγκρούσεις
- «Η επιθετικότητα απέναντι στη Γροιλανδία είναι ζήτημα της ΕΕ και όχι μόνο της Δανίας»
- Επιχειρήσεις: Οι διευθυντές χρειάζονται ακόμα, ιδιωτικό γραφείο;
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)





