Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 14χρονος που έπεσε από ταράτσα – Υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 14χρονος που έπεσε από ταράτσα – Υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία

Ο 14χρονος που έπεσε από ταράτσα στη Θεσσαλονίκη συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση στην εντατική.

Σε νευροχειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο 14χρονος που τραυματίστηκε μετά από πτώση από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στον Εύοσμο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, η επέμβαση αφορούσε αιμάτωμα στο κεφάλι και σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος μαθητής ανταποκρίθηκε καλά. Στη συνέχεια ο 14χρονος υπεβλήθη σε ορθοπεδική επέμβαση.

Ο 14χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση στην εντατική.

Πώς έγινε το ατύχημα

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, ο 14χρονος μαζί με την παρέα του ανέβηκε στον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο φωταγωγό διπλανής οικοδομής.

Πρόκειται για ακατοίκητη οικοδομή επί της οδού Μολδοβλαχίας. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα όταν έσπασε προστατευτικό τζάμι στην ταράτσα της οικοδομής, με αποτέλεσμα το παιδί να βρεθεί στον φωταγωγό.

Οι ένοικοι της διπλανής πολυκατοικίας άκουσαν το θόρυβο, τον εντόπισαν και αμέσως ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και την Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, πρόκειται για νεοανεγειρόμενη οικοδομή όπου οι εργασίες έχουν σταματήσει. Ωστόσο, όπως λένε νεαροί στην περιοχή, κάποια παιδιά βρίσκουν ανοίγματα και μπαίνουν μέσα, κάποια κάνουν και παρκούρ, αν και οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου έχουν τοποθετήσει λαμαρίνες.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις επιτόπιες έρευνες και συγκεντρώνει μαρτυρίες προκειμένου να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα για τις συνθήκες του ατυχήματος.

Only in

Στο εδώλιο ο γιος του φερόμενου ως εγκεφάλου της υπόθεσης Παπαγεωργίου - Να βρεθεί η σορός λέει η θεία του στο in

Το βούλευμα, που εκδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2024 αναφέρει πως ο 42χρονος, κατηγορούμενος για συμμετοχή στην αρπαγή του Μάριου Παπαγεωργίου ήταν από την πρώτη στιγμή γνώστης του σχεδίου απαγωγής

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024