Το εκλογικό του δικαίωμα για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ άσκησε ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος Παύλος Γερουλάνος. Ο πρώην υπουργός ψήφισε στις 12:00 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις που έκανε, ο υποψήφιος πρόεδρος ανέφερε «Η μεγάλη συμμετοχή δίνει νομιμοποίηση στον νέο πρόεδρο, δίνει δύναμη στο ΠΑΣΟΚ.»

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τι ανέφερε ο πρώην υπουργός

Σε δηλώσεις του, ο Παύλος Γερουλάνος ανέφερε «Είναι μία πολύ σημαντική ημέρα σήμερα για την δημοκρατία για το κόμμα για την παράταξη. Θέλω να συστήσω σε όλο τον κόσμο που περιμένει για να ψηφίσει υπομονή και επιμονή. Πραγματικά αξίζει τον κόπο αυτή η διαδικασία.

Οι μεγάλες ουρές μας δίνουν μεγάλη δύναμη. Η μεγάλη συμμετοχή δίνει νομιμοποίηση στον νέο πρόεδρο, δίνει δύναμη στο ΠΑΣΟΚ, Ξεκινάει μία νέα διαδικασία για να προχωρήσουμε μπροστά και το ΠΑΣΟΚ να αντιμετωπίσει τις μεγάλες προκλήσεις που έχει η χώρα σήμερα. Να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της εφορευτικής επιτροπής για την δουλειά που κάνουν και να ευχηθώ πραγματικά αυτή η διαδικασία να είναι μία καινούρια μέρα για το ΠΑΣΟΚ.»

Ψήφισε ο Παύλος Γερουλάνος

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Δείτε φωτογραφίες

Ο Παύλος Γερουλάνος ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα

Ο Παύλος Γερουλάνος προσέρχεται στο Πνευματικό Κέντρο