Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πού θα δουν τα αποτελέσματα οι υποψήφιοι πρόεδροι

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πού θα δουν τα αποτελέσματα οι υποψήφιοι πρόεδροι

Ομαλά εξελίσσεται η ψηφοφορία για την ανάδειξη προέδρου στο ΠΑΣΟΚ

Μαζική είναι η προσέλευση των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ για την εκλογή νέου προέδρου. Είναι ενδεικτικό ότι στις 6 το απόγευμα η συμμετοχή στις εκλογές  ξεπέρασε τις 260.000

Νίκος Ανδρουλάκης, Χάρης Δούκας, Πάνος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Μιχάλης Κατρίνης και Άννα Διαμαντοπούλου έχουν ριχθεί στη «μάχη» για την προεδρία.

Οι κάλπες του ΠΑΣΟΚ κλείνουν στις 19:00 – ήδη δόθηκε παράταση μιας ώρας, καθώς σε πολλά εκλογικά τμήματα σχηματίζονται ουρές. Μάλιστα, ο Μαρίνος Σκανδάμης, εκπρόσωπος του Χάρη Δούκα, είχε ζητήσει με επιστολή του στην ΕΔΕΚΑΠ παράταση της εκλογικής διαδικασίας.

Σημειώνεται πως οι εκλογείς μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα της χώρας, ανεξάρτητα από το πού διαμένουν ή πού ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα στις εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

Πού θα δουν τα αποτελέσματα οι υποψήφιοι

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών στο γραφείο του, στη Χαριλάου Τρικούπη.

Ο Παύλος Γερουλάνος θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα στο γραφείο του, επί της Κολοκοτρώνη. Η Άννα Διαμαντοπούλου θα τα παρακολουθήσει εξίσου στα γραφεία της, επί της Αθανασίου Διάκου.

Ο Χάρης Δούκας θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα σε γραφεία στενού συνεργάτη του επί της Χαριλάου Τρικούπη 18, ενώ η Νάντια Γιαννακοπούλου θα δει τα αποτελέσματα στο σπίτι της με την οικογένειά της. Ο Μιχάλης Κατρίνης θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα από το γραφείο του, επί της οδού Ακαδημίας 57.

Υπενθυμίζεται ότι έχει κατατεθεί αίτημα από πλευράς Χάρη Δούκα στην ΕΔΕΚΑΠ για παράταση της διαδικασίας μετά τις 19:00, που είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί.

Only in

Ζακ Κωστόπουλος: Απάντηση της μητέρας του στον Πλεύρη – «Οι εικόνες μαρτυρούν ξεκάθαρη αστυνομική βία»

«Οι εικόνες που είδαν εκατομμύρια μάτια, μαρτυρούν ενοχή και ξεκάθαρη αστυνομική βία», ανέφερε η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024