Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣΟΚ: Μεγάλο προβάδισμα Ανδρουλάκη στην επαρχία – Δεύτερος ο Δούκας

ΠΑΣΟΚ: Μεγάλο προβάδισμα Ανδρουλάκη στην επαρχία – Δεύτερος ο Δούκας

Απόλυτη επικράτηση του Νίκου Ανδρουλάκη στις κάλπες του ΠΑΣΟΚ στην επαρχία δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα. Ακολουθεί ο Χάρης Δούκας, με μεγάλη απόσταση από τον τρίτο και τον τέταρτο.

Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας είναι το δίδυμο που στέλνει στον δεύτερο γύρο της κούρσας για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ η επαρχία σύμφωνα με τα αποτελέσματα. Ο δεύτερος και ο τρίτος βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση.

Η απήχηση του Νίκου Ανδρουλάκη στην επαρχία είναι μεγάλη και δεδομένη, όπως καταγράφηκε και στις τελευταίες ευρωεκλογές αλλά και στις εθνικές κάλπες, και θεωρείται πάντα το δυνατό χαρτί του.

Αντιθέτως η επιτυχία και η καταγραφή υψηλών ποσοστών στην επαρχία δεν ήταν το ίδιο αναμενόμενη για τον Χάρη Δούκα, έναν νέο σχετικά πολιτικό με αναφορές κυρίως στην Αθήνα. Ίσως ο κ. Δούκας να είχε ενημερωθεί για τα αποτελέσματα αυτά και να εμφανίστηκε αισιόδοξος προσερχόμενος στο γραφείο του από όπου θα παρακολουθήσει την ανακοίνωση της ροής των αποτελεσμάτων. Εστίασε δε, στην μεγάλη σημασία της υψηλής συμμετοχής στις εσωκομματικές εκλογές.

«Μεγάλη αισιοδοξία, πολύ μεγάλη συμμετοχή και αυτό είναι το πιο σημαντικό», τόνισε συγκεκριμένα ο κ. Δούκας, προσθέτοντας πως, μετά τα πρώτα αποτελέσματα, θα προχωρήσει σε σχετική δήλωση.

Καθοριστική η υψηλή συμμετοχή

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στην εσωκομματική διαδικασία έκλεισε με πάνω από 300.000 ψήφους, σπάζοντας το φράγμα του 2021, με τα τελικά αποτελέσματα να αναμένονται αργά το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα πάντως με τα πρώτα αποτελέσματα στην Επικράτεια το δίδυμο που περνά στον δεύτερο γύρο φαίνεται να είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας με τρίτο τον Παύλο Γερουλάνο.

Σε κάθε περίπτωση ο Νίκος Ανδρουλάκης περνά σίγουρα στον δεύτερο γύρο με το επιτελείο του να εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα είναι και πρώτος.

Η υψηλή συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές θεωρείται καθοριστικός παράγοντας που μπορεί να ανατρέψει προβλέψεις και εκτιμήσεις, όπως εξηγούν οι ειδικοί.

Only in

Στο εδώλιο ο γιος του φερόμενου ως εγκεφάλου της υπόθεσης Παπαγεωργίου - Να βρεθεί η σορός λέει η θεία του στο in

Το βούλευμα, που εκδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2024 αναφέρει πως ο 42χρονος, κατηγορούμενος για συμμετοχή στην αρπαγή του Μάριου Παπαγεωργίου ήταν από την πρώτη στιγμή γνώστης του σχεδίου απαγωγής

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024