Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Δύσκολες εκτός έδρας αποστολές για ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης

Δύσκολες εκτός έδρας αποστολές για ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης

Ο ΟΦΗ ταξιδεύει στις Σέρρες (6/10, 16:00) και ο Αστέρας Τρίπολης κοντράρεται με την Athens Kallithea (6/10,17:00) για την 7η αγωνιστική της Super League.

Με τις αναμετρήσεις Πανσερραϊκός – ΟΦΗ (6/10, 16:00) και Athens Kallithea – Αστέρας Τρίπολης (6/10,17:00) ξεκινά η δεύτερη μέρα της έβδομης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα από τις Σέρρες δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για αυτή του Τραϊανού Δέλλα, που προέρχεται από την πρόκριση επί της Λάρισας στο Κύπελλο και την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησαν 2-1 της Λαμίας εκτός έδρας.

Στα αγωνιστικά, ο προπονητής του Πανσερραϊκού δεν θα έχει διαθέσιμους τους Περούτσι, Σάλαζαρ, Καπτούμ, Μασκανάκη και Παπαβασιλείου, με τον Πεταυράκη να επιστρέφει από τιμωρία. Από την άλλη, ο Δέλλας πήρε για πρώτη φορά στην αποστολή φέτος τον Νέιρα, με τον Κουτεντάκη να είναι εκτός.

Μία ώρα μετά ακολουθεί το Athens Kallithea – Αστέρας Τρίπολης, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και θα παραταχθούν χωρίς τον Μερκάτι, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες, όπως και τους τραυματίες Πασαλίδη, Μεχίας και Μαρότα.

Η αποστολή της Athens Kallithea:

Μπερναμπέ, Γκέλιος, Νίκολιτς, Χάνουσεκ, Μότοκ, Καινούργιος, Μανθάτης, Σοΐρι, Τσιβελεκίδης, Ματίεβιτς, Ισιμά-Μιρέν, Βασιλόγιαννης, Ματίγια, Ντεμέτριους, Εντιαγέ, Μουτίνιο, Ντιμπά, Ουλντρίκις, Τζιάνι, Λουκίνας, Βαλμπουενά.

Από την άλλη, η ομάδα του Κλοντ Μακελελέ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τερματοφύλακά της Νίκου Παπαδόπουλου, ο οποίος αποχωρήσε τραυματίας από το ματς με τον Λεβαδειακό την προηγούμενη αγωνιστική, με τον Παναγιώτη Τσιντώτα να αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα γκολπόστ. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Φεντερίκο Μακέντα, που αποκτήθηκε λίγο πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος.

Η αποστολή του Αστέρα:

Τσιντώτας, Κακαδιάρης, Τριανταφυλλόπουλος, Καστάνιο, Ντέλι, Άλβαρεζ, Χουχούμης, Άλχο, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Τζανδάρης, Μούμο, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Άνταμ, Ρεγκίς, Καλτσάς, Ζουγλής, Μακέντα.

Only in

Έξι μέρες στη Ζάκυνθο: Το Φθινόπωρο του Έλληνα τουρίστα

Το Φθινόπωρο παραδοσιακά ήταν η περίοδος που οι τουριστικές τιμές ήταν χαμηλότερες. Αυτό δείχνει να μην ισχύει πλέον, με άμεσο αντίκτυπο για τον Έλληνα που θέλει να κάνει πιο οικονομικές διακοπές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024