Ματσάρα χωρίς νικητή στην «Deutsche Bank Park»! Η Άιντραχτ «ξέρανε» την Μπάγερν στις καθυστερήσεις και με το 3-3 για την έκτη αγωνιστική της Bundesliga δεν άφησε τους Βαυαρούς να ανέβουν μόνοι στην πρώτη θέση καθώς μοιράζονται την κορυφή με τη Λειψία. Στο -1 οι γηπεδούχοι που δεν έχουν χάσει μετά την πρεμιέρα.

Η Μπάγερν μπήκε καλύτερα στο ματς, είχε δύο καλές στιγμές με Ολίσε και Μίλερ στο δεκάλεπτο και στο 15′ άνοιξε το σκορ. Ο Μίλερ έκανε το γύρισμα και ο Κιμ από κοντά το 0-1. Επτά λεπτά μετά όμως ο Κνάουφ έβγαλε κάθετα στον Μαρμούς κι εκείνος με όμορφο σουτ έγραψε το 1-1.

Στο 30ο λεπτό ο Κάουα νίκησε τον Μίλερ σε μοναδικό τετ α τετ και στο 35′ η ‘Άιντραχτ χτύπησε και πάλι στην κόντρα με πλασέ του Εκιτίκε από ασίστ του Μαρμούς. Η Μπάγερν ωστόσο απάντησε άμεσα καθώς στο 38’ το σουτ του Ολίσε σταμάτησε στα σώματα, αλλά ο Ουπαμεκανό με νέο σουτ έγραψε το 2-2.

Η Μπάγερν μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 53ο λεπτό ο Ολίσε με απίθανο πλασέ από το ύψος της περιοχής έγραψε το 2-3. Στο 77’ ο Κάουα είπε όχι σε σουτ του Κομάν και στο 84’ ο Κρίστενσεν σέντραρε από δεξιά, αλλά ο Εμπιμπέ δεν βρήκε για εκατοστά την μπάλα.

Και στο τέταρτο λεπτό του έξτρα χρόνου ο Εμπιμπέ πέρασε κάθετα στον Μαρμούς που εκτέλεσε τον Νόιερ για το 3-3. Η τελευταία φάση του ματς πάντως ήταν για την Μπάγερν που είχε δοκάρι από το ένα μέτρο με τον Μίλερ.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Κάουα, Κοχ, Κρίστενσεν, Τούτα, Τεάτ, Σκιρί (46’ Νταούντ), Σαϊμπί (80’ Ουζούν) Λάρσον (75’ Γκέτσε), Κνάουφ (75’ Μπαχόγια), Μαρμούς, Εκιτικέ (66’ Εμπιμπέ)

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Γκερέιρο, Κίμιχ, Κιμ, Ντέιβις, Ουπαμεκανό (90’ Ντάιερ), Ολίσε (90’ Λάιμερ), Πάβλοβιτς (90’ Παλίνια), Κέιν (71’ Τελ), Μίλερ, Γκνάμπρι (68’ Κομάν).