Με τις αναμετρήσεις Πανσερραϊκός – ΟΦΗ (6/10, 16:00) και Athens Kallithea – Αστέρας Τρίπολης (6/10,17:00) ξεκινά η δεύτερη μέρα της έβδομης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα από τις Σέρρες δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για αυτή του Τραϊανού Δέλλα, που προέρχεται από την πρόκριση επί της Λάρισας στο Κύπελλο και την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησαν 2-1 της Λαμίας εκτός έδρας.

Στα αγωνιστικά, ο προπονητής του Πανσερραϊκού δεν θα έχει διαθέσιμους τους Περούτσι, Σάλαζαρ, Καπτούμ, Μασκανάκη και Παπαβασιλείου, με τον Πεταυράκη να επιστρέφει από τιμωρία. Από την άλλη, ο Δέλλας πήρε για πρώτη φορά στην αποστολή φέτος τον Νέιρα, με τον Κουτεντάκη να είναι εκτός.

Μία ώρα μετά ακολουθεί το Athens Kallithea – Αστέρας Τρίπολης, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και θα παραταχθούν χωρίς τον Μερκάτι, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες, όπως και τους τραυματίες Πασαλίδη, Μεχίας και Μαρότα.

Η αποστολή της Athens Kallithea:

Μπερναμπέ, Γκέλιος, Νίκολιτς, Χάνουσεκ, Μότοκ, Καινούργιος, Μανθάτης, Σοΐρι, Τσιβελεκίδης, Ματίεβιτς, Ισιμά-Μιρέν, Βασιλόγιαννης, Ματίγια, Ντεμέτριους, Εντιαγέ, Μουτίνιο, Ντιμπά, Ουλντρίκις, Τζιάνι, Λουκίνας, Βαλμπουενά.

Από την άλλη, η ομάδα του Κλοντ Μακελελέ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τερματοφύλακά της Νίκου Παπαδόπουλου, ο οποίος αποχωρήσε τραυματίας από το ματς με τον Λεβαδειακό την προηγούμενη αγωνιστική, με τον Παναγιώτη Τσιντώτα να αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα γκολπόστ. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Φεντερίκο Μακέντα, που αποκτήθηκε λίγο πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος.

Η αποστολή του Αστέρα:

Τσιντώτας, Κακαδιάρης, Τριανταφυλλόπουλος, Καστάνιο, Ντέλι, Άλβαρεζ, Χουχούμης, Άλχο, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Τζανδάρης, Μούμο, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Άνταμ, Ρεγκίς, Καλτσάς, Ζουγλής, Μακέντα.