Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός (6/10, 20:30) κοντράρονται στο ΟΑΚΑ, στο μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» της έβδομης αγωνιστικής της Super League.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από την μεσοβδόμαδα ισοπαλία στην έδρα της Μπόρατς για τη League Phase του Conference League, την ώρα που οι «ερυθρολευκοι», επικράτησαν με 3-0 της Μπράγκα για το Europa League.

Στα αγωνιστικά, για ακόμα ένα παιχνίδι, εκτός έμεινε ο Γιώργος Βαγιαννίδης, με τον Έλληνα αμυντικό να συνεχίζει να βρίσκεται στον «πάγο», από τους «πράσινους», με τον Ντιέγκο Αλόνσο να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του νεαρού μπακ, αλλά να έχει κανονικά τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Μπάλντοκ, Νίκας, Αράο.

Παράλληλα, σε μία προσπάθεια συσπείρωσης των φίλων της ομάδας, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως όσοι βρεθούν στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θα έχουν το δικαίωμα να εξασφαλίσουν πρόσκληση για το ευρωπαϊκό ματς με την Τσέλσι (24/10, 19:45), τη 2ης αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Στον αντίποδα, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν υπολογίζει τους Γουίλιαν και Τσικίνιο, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και θ απουσιάσουν από το ντέρμπι «αιωνίων». Ο Βάσκος τεχνικός δεν «άνοιξε» τα χαρτιά του αναφορικά με την ενδεκάδα των Πειραιωτών, που δεν αποκλείεται να παρατάξει τους «ερυθρόλευκους» με… συνταγή Μπράγκα και μοναδικό ερωτηματικό τον παίκτη πίσω από τον Ελ Κααμπί.

Η αποστολή του Ολυμπιακού:

Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρσία, Ολιβέιρα, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Κωστούλας.