Η Ρεάλ Μαδρίτης απεδειξε έμπρακτα ότι τιμά τους παίκτες που την έχουν υπηρετήσει και για αυτό ανανέωσε το συμβόλαιο του Ντάνι Καρβαχάλ μετά τον τραυματισμό του.

Ο πολύπειρος αμυντικός υπέστη ρήξη χιαστών και θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, μια σεζόν στο τέλος της οποίας έληγε το συμβόλαιο του με την «Βασίλισσα». Έτσι οι διοίκηση των «μερένχες» αποφάσισαν να επεκτείνουν την συνεργασίας τους με τον Ισπανό για ένα ακόμα χρόνο, δηλαδή μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν (25/26).

«Η Ρεάλ ανακοίνωσε ότι, όπως είχε προγραμματιστεί, συμφώνησε με τον Ντάνι Καρβαχάλ να επεκτείνει το συμβόλαιο του παίκτη μας, ο οποίος παραμένει συνδεδεμένος με τον σύλλογο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2026. Ο Καρβαχάλ έφτασε στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2002, με μόλις 10 χρόνια, και έπαιξε σε όλες οι κατηγορίες της ομάδας νέων μας από την Alevín B έως την Castilla το 2010. Στις 12 Μαΐου 2004 πρωταγωνίστησε σε μια εμβληματική εικόνα της ιστορίας μας, όταν έβαλε τον πρώτο λίθο της Ρεάλ δίπλα στον τότε επίτιμο πρόεδρο, Αλφρέντο Ντι Στέφανο», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των «μερένχες».

H ανάρτηση του Καρβαχάλ:

«Επιβεβαιώθηκε σοβαρός τραυματισμός χιαστού, θα πρέπει να κάνω χειρουργική επέμβαση και να μείνω εκτός γηπέδων για μερικούς μήνες. Ήδη ανυπομονώ να ξεκινήσω την ανάρρωση και να επιστρέψω σαν θηρίο. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα μηνύματά σας, νιώθω πολύ την αγάπη σας», ανέφερε ο Ισπανός μπακ.