Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός στον Ρέντη: Οι οπαδοί του Ολυμπιακού εμψύχωσαν τους παίκτες ενόψει του ντέρμπι (vids)

Χαμός στον Ρέντη: Οι οπαδοί του Ολυμπιακού εμψύχωσαν τους παίκτες ενόψει του ντέρμπι (vids)

Χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Ρέντη και εμψύχωσαν τους «ερυθρόλευκους» παίκτες, ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το σύνθημα για το διπλό στο ΟΑΚΑ έδωσε ο κόσμος του Ολυμπιακού!

Χιλιάδες οπαδοί του πειραϊκού συλλόγου βρέθηκαν το απόγευμα έξω από το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στον Ρέντη και εμψύχωσαν τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τους ποδοσφαιριστές ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί ζήτησαν από τον Βάσκο προπονητή και τους παίκτες του να νικήσουν τον Παναθηναϊκό στο αποψινό παιχνίδι (20:30) και να γυρίζουν από ΟΑΚΑ με το διπλό.

«Διπλό μες το ΟΑΚΑ, Θρύλε ολέ…» ήταν από τα συνθήματα που δονούσαν την ατμόσφαιρα, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να αποδεικνύει έμπρακτα για μια ακόμα φορά τη στήριξή του στην αγαπημένη του ομάδα και να εμψυχώνει τον Μεντιλίμπαρ και τους παίκτες του.

Μια άκρως «ερυθρόλευκη» ατμόσφαιρα, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να μετατρέπουν το προπονητικό κέντρο του Ρέντη σε ένα μικρό Καραϊσκάκη.

Με συνθήματα, καπνογόνα και χειροκροτήματα, με τον κόσμο να δίνει το σύνθημα και να περιμένει από τον Μεντιλίμπαρ και τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν πράξη την επιθυμία τους και να γυρίσουν το βράδυ από το ΟΑΚΑ έχοντας πάρει το διπλό.

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, με τον Βάσκο προπονητή να έχει προετοιμάσει τους παίκτες του για μια μεγάλη μάχη, όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στις δηλώσεις που είχε κάνει στο συνδρομητικό κανάλι, ενόψει του αποψινού ντέρμπι.

Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι γίνεται στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League, με τον Ολυμπιακό να προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί της Μπράγκα (3-0), για την 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Only in

Ζακ Κωστόπουλος: Απάντηση της μητέρας του στον Πλεύρη – «Οι εικόνες μαρτυρούν ξεκάθαρη αστυνομική βία»

«Οι εικόνες που είδαν εκατομμύρια μάτια, μαρτυρούν ενοχή και ξεκάθαρη αστυνομική βία», ανέφερε η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024