Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο «καυτός» Λεβαντόφσκι και η τριάδα που τα… σπάει

Ο «καυτός» Λεβαντόφσκι και η τριάδα που τα… σπάει

Ο Πολωνός σέντερ φορ της Μπάρτσα είναι ασταμάτητος και η επίθεση των Καταλανών πετάει... φωτιές

Η Μπαρτσελόνα έκανε… περίπατο στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Αλαβές, για την ένατη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, καθώς η ομάδα της Βαρκελώνης επικράτησε με 3-0.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν επί της ουσίας «κλειδώσει» τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο Πολωνός σέντερ φορ της Μπάρτσα ήταν εντυπωσιακός και στο σημερινό ματς, πετυχαίνοντας χατ τρικ, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Ο «Λέβα» δεν σταματά να σκοράρει στα πρώτα εννιά παιχνίδια της La Liga και η συνεργασία του διεθνούς φορ με Ραφίνια και Γιαμάλ είναι δίχως άλλο υποδειγματική.

Στο σημερινό ματς για παράδειγμα κόντρα στην Αλαβές, ο Ραφίνια έδωσε δύο ασίστ στον συμπαίκτη του (7’ και 22’) για να τα δύο πρώτα γκολ των φιλοξενούμενων.

Η τριάδα της Μπάρτσα (Λεβαντόφσκι, Ραφίνια, Γιαμάλ) εντυπωσιάζει την φετινή περίοδο και είναι ενδεικτικό της δικής τους συνεργασίας, πως είναι η τριάδα με τα περισσότερα γκολ στα πέντε μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Οι τρεις άσοι των Καταλανών έχουν πετύχει 23 γκολ και ακολουθεί στη δεύτερη θέση της λίστας η τριάδα της Μπάγερν, Κέιν, Ολίσε και Μουσιάλα μ ε 18 γκολ.

Στην τρίτη θέση συναντά κάποιος την τριάδα της Λίβερπουλ (Σαλάχ, Ζότα, Ντίαζ) με 15 τέρματα και στην τέταρτη θέση είναι Ντεμίροβιτς, Ουντάβ, Μιγιό της Στουτγκάρδης και Εμπαπέ, Βινίσιους, Ροντρίγκο της Ρεάλ Μαδρίτης με 14 γκολ.

Τον ίδιο αριθμό τερμάτων (14) έχουν πετύχει οι Πάλμερ, Τζάκσον, Μαντουέκε της Τσέλσι.

Ο Λεβαντόφσκι είναι σε εντυπωσιακή φόρμα αλλά θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι και οι Ραφίνια – Γιαμάλ έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην εντυπωσιακή πορεία της Μπάρτσα στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Βαρκελώνης έχει 24 βαθμούς μετά τις πρώτες εννιά αγωνιστικές στην La Liga κι αυτό έχει συμβεί άλλες πέντε φορές στο παρελθόν. Στις τρεις από αυτές η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα κι απομένει να δούμε αν θα τα καταφέρει και την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Only in

Ζακ Κωστόπουλος: Απάντηση της μητέρας του στον Πλεύρη – «Οι εικόνες μαρτυρούν ξεκάθαρη αστυνομική βία»

«Οι εικόνες που είδαν εκατομμύρια μάτια, μαρτυρούν ενοχή και ξεκάθαρη αστυνομική βία», ανέφερε η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024