Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Οι μεγάλες φάσεις για γκολ που ήταν στο… κόκκινο και η κορυφή μετά την διακοπή

Οι μεγάλες φάσεις για γκολ που ήταν στο… κόκκινο και η κορυφή μετά την διακοπή

Οι μεγαλύτερες ευκαιρίες του ντέρμπι ήταν για τον Ολυμπιακό...

Το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό δεν είχε νικητή, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, αλλά υπήρξε ομάδα που… έχασε όσο κι αν αυτό ακούγεται παράδοξο.

Κι αυτή ήταν το «τριφύλλι» καθώς οι γηπεδούχοι έψαχναν πάση θυσία τη νίκη κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλό τους για να αντιστρέψουν το κλίμα.

Κι όχι μόνο δεν κατάφεραν να νικήσουν αλλά θα πρέπει να τονίσουμε πως τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στο παιχνίδι για γκολ τις είχε ο Ολυμπιακός.

Την τελευταία εξ αυτών μάλιστα, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Λοντίγκιν να σώσει τον Παναθηναϊκό στο τετ α τετ με τον Μασούρα.

Ο Ολυμπιακός είχε τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει στο ντέρμπι και όταν λέμε πολύ μεγάλες το εννοούμε. Και δεν ήταν μία αλλά ούτε και δύο.

Ήταν τέσσερις τον αριθμό οι τεράστιες ευκαιρίες που έχασαν οι «ερυθρόλευκοι» στο ΟΑΚΑ, οι τρεις εκ των οποίων στο δεύτερο μέρος, διάστημα στο οποίο οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλύτεροι από τους «πράσινους».

Κι όταν λέμε για τεράστιες ευκαιρίες εννοούμε φάσεις όπως αυτή του Ελ Κααμπί στο πρώτο μέρος, που ο Ίνγκασον έδιωξε πάνω στην γραμμή, αλλά και την διπλή προσπάθεια των Ελ Κααμπί, Κωστούλα να σκοράρουν μετά την απόκρουση του Λοντίγκιν στο σουτ του Μουζακίτη στο 70’.

Υπήρχε βέβαια και η κεφαλιά του Μαροκινού λίγο νωρίτερα, σε φάση που ήταν μόνος του στην άμυνα του «τριφυλλιού» αλλά ο Λοντίγκιν μπλόκαρε την μπάλα.

Για το τετ α τετ στο 91’ τα είπαμε και νωρίτερα. Στην αντίπερα όχθη η πολύ μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού στο ματς ήταν η διπλή απόκρουση του Τζολάκη στο φινάλε του πρώτου μέρους, με τον πορτιέρε του Ολυμπιακού να κρατάει ανέπαφη την εστία του.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν από την έδρα των «πράσινων» με το 0-0 και τώρα υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 16 πόντους και ν’ ακολουθούν Ολυμπιακός και ΑΕΚ με 14.

Έχει όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον να τονίσουμε το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, μετά δηλαδή την διακοπή για τις υποχρεώσεις της Εθνικής μας ομάδας.

Κι εκεί το πρόγραμμα έχει ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ ενώ ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν δηλαδή την ευκαιρία, αν νικήσουν την ομάδα της Βοιωτίας, να εκμεταλλευτούν το αποτέλεσμα του ντέρμπι των δύο «δικέφαλων» και ενδεχομένως οι πειραιώτες να είναι στην κορυφή αν όλα εξελιχθούν ιδανικά γι’ αυτούς.

Εδώ θα πρέπει να σταθούμε στη νέα καλή εμφάνιση του Μουζακίτη, ο οποίος δικαίωσε τον Μεντιλίμπαρ που του έδωσε ξανά θέση βασικού, ενώ βοήθησε πολύ την ομάδα του και ο Κωστούλας, μπαίνοντας σαν αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου μέρους.

Only in

Στο εδώλιο ο γιος του φερόμενου ως εγκεφάλου της υπόθεσης Παπαγεωργίου - Να βρεθεί η σορός λέει η θεία του στο in

Το βούλευμα, που εκδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2024 αναφέρει πως ο 42χρονος, κατηγορούμενος για συμμετοχή στην αρπαγή του Μάριου Παπαγεωργίου ήταν από την πρώτη στιγμή γνώστης του σχεδίου απαγωγής

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2024