Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Μεντβέντεφ – Αρνάλντι 2-1: Στους «16» ο Ρώσος που περιμένει… Τσιτσιπά

Μεντβέντεφ – Αρνάλντι 2-1: Στους «16» ο Ρώσος που περιμένει… Τσιτσιπά

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ επικράτησε με 2-1 σετ του Ματέο Αρνάλντι και προκρίθηκε στους «16» του Shanghai Masters, περιμένοντας τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ προκρίθηκε στους «16» του τουρνουά της κατηγορίας Masters 1000 που διεξάγεται στη Σανγκάη. Ο Ρώσος τενίστας, ο οποίος είναι Νο 5 στην παγκόσμια κατάταξη, κατέβαλε την αντίσταση του Ιταλού Ματέο Αρνάλντι με 5-7, 6-4, 6-4, σε αναμέτρηση για τη φάση των «32» της διοργάνωσης, και πήρε το «εισιτήριο» για τον επόμενο γύρο.

Εκεί ο 28χρονος Ρώσος τενίστας θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος είναι Νο 12 στον κόσμο, και του Γάλλου Αλεξάντρ Μιλέρ (Νο 74).

Περιμένει τον Στέφανο

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βροχή που πέφτει για δεύτερη ημέρα στη Σανγκάη έχει επηρεάσει το πρόγραμμα του τουρνουά, καθώς αγώνες διεξάγονται μόνο στο κεντρικό κορτ, το οποίο διαθέτει οροφή.

Η «μονομαχία» του Τσιτσιπά με τον Μιλέρ θα πραγματοποιηθεί στο κορτ 3, όπερ σημαίνει ότι, προκειμένου να αγωνιστεί, ο Έλληνας πρωταθλητής θα πρέπει να περιμένει να σταματήσει η βροχή και να διεξαχθεί η αναμέτρηση του Αμερικανού Τέιλορ Φριτζ με τον Γάλλο Τεράνς Ατμάν που είναι η πρώτη στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Only in

Σύγκρουση μέχρις εσχάτων στο ΣΥΡΙΖΑ – Ραντεβού στο Συνέδριο δίνουν Φάμελλος και Πολάκης με τον Κασσελάκη

Πρωτοφανής κλιμάκωση μεταξύ των αντίπαλων στρατοπέδων στο δρόμο για το Έκτακτο Συνέδριο με τον Στέφανο Κασσελάκη να καταθέτει «δια αντιπροσώπου» 87 ονόματα και πόθεν έσχες για την υποψηφιότητά του και τους 100 να του δείχνουν ακόμη και το πειθαρχικό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024