Η Ελπίδα πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς πριν λίγες ημέρες έγινε για πρώτη φορά γιαγιά. Η κόρη της, Ήρα Κατσαντώνη μετά την απώλεια του μωρού της στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ελπίδα: «Έγινα γιαγιά και είμαι ευτυχισμένη»

«Μετά από πολλά χρόνια ζω ευτυχισμένες στιγμές. Το όνομά του είναι Οδυσσέας Πάρης. Ελπίζω να προλάβω να τον ακούσω να με λέει γιαγιά. Θέλω να ακούσω να με λέει γιαγιά και μετά ας φύγω, ας κάνω ό,τι θέλω. Είμαι παραδοσιακή γιαγιά, βοηθάω στο σπίτι. Ήμουν καθημερινά σπίτι και βοηθούσα. Αυτά που περάσαμε μας ένωσαν, είμαστε μια ομάδα» εξομολογήθηκε η Ελπίδα.

Η κόρη μου είναι πολύ χαρούμενη

Η Ελπίδα ειπε σε δηλώσεις της για τη γέννηση του πρώτου εγγονιού της: «Η κόρη μου είναι πολύ χαρούμενη. Μας ταλαιπώρησε η δυσκολία που είχαμε 1,5 χρόνο πριν, γι’ αυτό τώρα που πήγαν όλα καλά, είμαστε διπλά ευτυχισμένοι. Ο Θεός βλέπει. Εμείς είμαστε καλά, αγαπηθήκαμε πιο πολύ τώρα με αυτή την ευτυχία».

Η Ήρα Κατσαντώνη θέλησε να μοιραστεί τη δύσκολη περιπέτεια με την απώλεια του πρώτου μωρού της δημοσιεύοντας μία ασπρόμαυρη φωτογραφία με το χέρι της, από την ημέρα που βρέθηκε στο νοσοκομείο και στη λεζάντα της ανάρτησής της εξέφρασε τα συναισθήματά της.