Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Μπακοδήμου: Κρίσιμες ώρες για την υγεία της – Γιατί νοσηλεύτηκε στην εντατική

Μαρία Μπακοδήμου: Κρίσιμες ώρες για την υγεία της – Γιατί νοσηλεύτηκε στην εντατική

Πριν από μερικές ημέρες, μια αναπάντεχη επιπλοκή, οδήγησε τη Μαρία Μπακοδήμου στην εντατική.

Πριν μερικές ημέρες, η Μαρία Μπακοδήμου, μεταφέρθηκε επειγόντως στην εντατική γνωστού ιδιωτικού θεραπευτηρίου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, η παρουσιάστρια βρέθηκε αρχικά στο εν λόγω θεραπευτήριο ώστε να υποβληθεί σε κάποιες διαγνωστικές εξετάσεις.

Ωστόσο, κατά την διάρκεια των εξετάσεων, φαίνεται να της χορηγήθηκε φαρμακευτική ουσία, η οποία της προκάλεσε αλλεργικό σοκ, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στην εντατική. Οι ουσίες που χορηγούνται για την πραγματοποίηση διαγνωστικών εξετάσεων προκαλούν πολύ σπάνια αλλεργικές αντιδράσεις που χρήζουν άμεσης παρέμβασης των γιατρών καθώς μπορεί να γίνουν επικίνδυνες για τη ζωή του ασθενούς.

Κατά πως φαίνεται η 59χρονη εμφάνισε μερικά έντονα συμπτώματα όπως το αίσθημα ζάλης, η λιποθυμία, το οίδημα, και ο εμετός. Έτσι, η Μαρία Μπακοδήμου μεταφέρθηκε στην εντατική όπου νοσηλεύτηκε για τα επόμενα 24ωρα.

Τα καλά νέα είναι πως η υγεία της παρουσίασε σταδιακή βελτίωση και σήμερα Δευτέρα 7 Οκτωβρίου η παρουσιάστρια πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Όσα γνωρίζουμε για την υγεία της

Ο λόγος για τον οποίον μετέβη στην κλινική για την πραγματοποίηση των εξετάσεων δεν είναι γνωστός, αλλά η παρουσιάστρια κατά τους περασμένους μήνες έχει δηλώσει πως πάσχει από ένα ισχυρό αυτοάνοσο. Συγκεκριμένα η Μπακοδήμου είχε αναφέρει σε podcast της πως: ««Πολύ γρήγορα και εντελώς τυχαία διαγνώστηκα με ένα αυτοάνοσο, αρκετά επικίνδυνο. Μου άλλαξε τη ζωή. Με έβαλε σε άλλη διαδρομή και με έκανε καλύτερη. Στην αρχή της διάγνωσης του αυτοάνοσου, θύμωσα πολύ με τον εαυτό μου. Και έκανα αυτό που ήξερα να κάνω καλά και πάντα. Να τον δικάζω. Γιατί τόσο πολύ φοβόμουν να βάλω όρια στους ανθρώπους που αγαπούσα».

Only in

Ο δεύτερος «βασιλιάς» της Ολλανδίας λεγόταν κι αυτός… Γιόχαν

Ο Νέσκενς έφυγε από κοντά μας αλλά θα είναι πάντα δίπλα μας, για να θυμίζει πως υπήρξε και δεύτερος μέγαλος Γιόχαν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2024