Η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε την πρώτη της εμφάνιση στα βραβεία ΑΜΑς, με αφορμή τα 50 χρόνια από την έναρξή τους. Η 55χρονη τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη μουσική γενικά, την εμπειρία της ως μικρό κορίτσι που τα παρακολουθούσε, την πρώτη της εμφάνιση στα βραβεία, αλλά και για τη φορά που η ίδια τα παρουσίασε σε συνέντευξή της που προβλήθηκε στο ειδικό αφιέρωμα για την 50η επέτειο των Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων (AMAs).

Η Λόπεζ αναφέρθηκε επίσης στις πιο αξέχαστες εμπειρίες της στις τελετές απονομής των Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων στη συνέντευξη της τονίζοντας ότι η ερμηνεία της σε αφιέρωμα στην αείμνηστη Κουβανή τραγουδίστρια Σέλια Κρουζ στα AMAs το 2013 «ήταν μια από τις πιο ξεχωριστές βραδιές της ζωής της».

«Είναι ένα τόσο μεγάλο ίνδαλμα και όχι μόνο στη λάτιν μουσική, αλλά σε όλο τον κόσμο» είπε η Τζένιφερ Λόπεζ για την Σέλια Κρουζ.

Η JLo, εν μέσω του χωρισμού της από τον Μπεν Άφλεκ, δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Η μουσική έχει πραγματικά τη δύναμη να θεραπεύει και να μας ανεβάζει τη διάθεση και να μας συνδέει. Και τα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία το επιδεικνύουν αυτό εδώ και μισό αιώνα και είμαι ενθουσιασμένη για τα επόμενα 50 χρόνια μουσικής και μαγείας».

Η τραγουδίστρια θυμήθηκε επίσης ότι παρακολουθούσε τις τελετές απονομής των βραβείων «όταν ήταν μικρό κορίτσι», περιγράφοντας τις πέντε δεκαετίες του θεσμού «πραγματικά απίστευτες». «Η πρώτη μου εμφάνιση στα AMAs (ήταν το) 2001, ήταν πολύ καιρό πριν… αλλά η ενέργεια στην αίθουσα ήταν ενθουσιώδης» είπε η ερμηνεύτρια του «On The Floor», ενώ δεν μπορούσε να πιστέψει πως έχουν περάσει τόσα χρόνια .

«Το να κερδίζεις ένα βραβείο που ψηφίζεται από θαυμαστές είναι απίστευτα ξεχωριστό γιατί είναι απευθείας από τους ανθρώπους για τους οποίους δημιουργείς τη μουσική» ανέφερε η Τζένιφερ Λόπεζ.

Τέλος, αναφέρθηκε στην παρουσίαση της τελετής απονομής των Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων το 2015. «Ήταν προφανώς μεγάλη τιμή, αποφάσισα ότι επρόκειτο να αλλάζω ρούχα κάθε φορά που έβγαινα. Κάναμε αυτό το χορευτικό με όλα αυτά τα καταπληκτικά τραγούδια εκείνης της χρονιάς και ήθελα όλοι να νιώσουν αυτή την αγάπη και την ενέργεια» τόνισε και πρόσθεσε: «Μπορεί και να το ξανακάνω, ποιος ξέρει;».