Το να έχεις ένας αθλητής/ρια λογαριασμό στο OnlyFans δεν είναι κάτι καινούργιο – το ζήσαμε πολύ έντονα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Ούτε η Αλεξάντρα Ιανκουλέσκου είναι κάποιο νέο μέλος της πλατφόρμας – διατηρεί τον δικό της λογαριασμό από το 2021.

Ωστόσο, επειδή ο κόσμος συνεχίζει να τη ρωτάει «γιατί το έκανε αυτό;», αποφάσισε να δώσει μια αναλυτική απάντηση στους followers της στο Instagram. Η γεννημένη στη Ρουμανία αλλά μεγαλωμένη στον Καναδά αθλήτρια του αγωνιστικού πατινάζ, η οποία το 2018 συμμετείχε στους χειρινούς Ολυμπιακούς της Νότιας Κορέας, εξήγησε ότι αυτή η απόφασή της της άλλαξε τη ζωή και πλέον την αφήνει να συγκεντρωθεί στον αθλητισμό – να σημειωθεί ότι εδώ και δύο χρόνια έχει μεταπηδήσει στην ποδηλασία, με στόχο να πάει στους Αγώνες του Λος Άντζελες το 2028.

«Αυτή η κίνηση άλλαξε τη ζωή μου προς το καλύτερο»

«Ας ξεκινήσουμε από τα αρνητικά. Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος πάντα θα σε κρίνει αρνητικά οτιδήποτε κι αν κάνεις. Ευτυχώς για εμένα, από πολύ μικρή αποφάσισα ότι θα τα κάνω όλα με τον δικό μου τρόπο. Για παράδειγμα, στα 7 μου ξύρισα το κεφάλι μου γιατί ήθελα να μοιάζω στην Σινέντ Ο’ Κόνορ» έγραψε για εισαγωγή η Αλεξάντρα Ιανκουλέσκου, προτού περάσει στο κυρίως πιάτο.

«Το 2021 έκανα λογαριασμό στο OnlyFans, καθώς δεχόμουν άπειρα likes στο Instagram στις φωτογραφίες μου με μπικίνι και κάποιοι μου πρότειναν να αρχίσω να τις πουλάω. Αρχικά ήμουν διστακτική, καθώς είχα δουλέψει πολύ σκληρά ως αθλητρια και δεν ήθελα την ταμπέλα του ‘κοριτσιού που πουλάει φωτογραφίες της με μπικίνι’» συμπλήρωσε, προτού έρθει το μεγάλο «αλλά».

«Ωστόσο μετά από έναν μήνα και τα λεφτά που κέρδισα, αυτή η κίνηση άλλαξε τη ζωή μου προς το καλύτερο. Πλέον μπορούσα να συγκεντρωθώ στις προπονήσεις μου, να αγοράσω τον εξοπλισμό που ήθελα και δεν θυσίαζα αθλητικές ώρες για να κάνω τρεις διαφορετικές δουλειές ώστε να έχω τα χρήματα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες» ολοκλήρωσε.