Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ «φλεξάρει» στα social media τις δύο νέες custom Porsche που μόλις απέκτησε

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ «φλεξάρει» στα social media τις δύο νέες custom Porsche που μόλις απέκτησε

Η σύζυγος του δεύτερου πλουσιότερου ανθρώπου στον πλανήτη ήθελε ένα νέο minivan για τις οικογενειακές βόλτες και ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ δεν της χάλασε το χατίρι.

Δεν έχει περάσει καιρός που λέγαμε ότι ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ περνάει κρίση μέσης ηλικίας. Εδώ και μερικούς μήνες, δηλαδή από τότε που έγινε 40 ετών, ο δισεκατομμυριούχος «μπαμπάς» του Facebook έχει επιδοθεί σε μια απίστευτη σπατάλη χρημάτων σε είδη πολυτελείας – από γιοτ αξίας 300 εκατ. έως ρολόγια 250.000 δολαρίων.

Ωστόσο, παρά τα έξοδο, πριν από λίγες ημέρες πέρασε στη 2η θέση της λίστας των πιο πλούσιων ανθρώπων του πλανήτη, αφήνοντας πίσω του τον Τζεφ Μπέζος και πλέον τον χωρίζουν μόλις 50 δισ. δολάρια από την κορυφή και τον Έλον Μασκ.

Μέχρι να πάρει την πρωτιά, όμως, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ έχει να ασχοληθεί και με άλλα πράγματα, όπως τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Όπως αποκάλυψε, η σύζυγός του Πρισίλα ήθελε ένα νέο minivan για τις βόλτες της οικογένειας και δεν της χάλασε χατίρι.

Σε συνεργασία με την Porsche και την West Coast Customs, επανασχεδίασαν μια Cayenne Turbo GT – ουσιαστικά το Minivan θυμίζει σε όλα του μια Cayenne, απλά έχει ακόμα περισσότερο χώρο και μήκος.

Εκτός από την Cayenne για τις οικογενειακές βόλτες, ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος αγόρασε και μια GT3 Touring, την οποία πήγε κι αυτή μια βόλτα από την West Coast Customs, ώστε οι δύο  Porsche να έχουν την ίδια αισθητική.

View this post on Instagram

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Όπως είπε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ έβαλε κι αυτός το χεράκι του στον επανασχεδιασμό της Cayenne, ενώ αν και η Porsche δεν κατασκευάζει minivan για την ώρα, ίσως να το σκεφτεί στο μέλλον.

Πόσο κόστισε το καστομάιζ των δύο αυτοκινήτων δεν έγινε γνωστό, ωστόσο και μόνο για να τα αποκτήσει από το εργοστάσιο ο Ζούκερμπεργκ έδωσε κάτι περισσότερο από 380.000 δολάρια.

Only in

Η οργάνωση της εσωτερικής αντιπολίτευσης στην ΝΔ με 11+8 τρόπους

Οι εν δυνάμει «αντάρτες» στη ΝΔ αναδεικνύονται από μια δεξαμενή συνολικά 51 βουλευτών που δεν στήριξαν το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2024