Καλεσμένος στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Μέμος Μπεγνής. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στη νέα δραματική σειρά του MEGA, «Ταμπού».

Ο ρόλος έκπληξη στο Ταμπού

«Έδειξε έναν πνιγμό από εμένα προς αυτήν την κοπέλα. Ξαφνικά, εκεί που ήμουν σπίτι, την είδα στην τηλεόραση να δίνει μια συνέντευξη και παθαίνω σοκ γιατί νόμιζα ότι την είχα σκοτώσει και είμαστε τώρα στη φάση που ο Λουκιανός έχει πάει από τα Ιωάννινα στην Αθήνα για να την ψάξει και κάποια στιγμή την βλέπει και αρχίζει και την κυνηγάει».

«Πολλά μέτωπα το ‘Ταμπού’, πολλοί φόνοι, πολύ μυστήριο, ίντριγκα είναι μια σειρά που έχω αγαπήσει πολύ, είναι ένας ρόλος που είναι κόντρα σε όλη μου την κοσμοθεωρία, ένας άνθρωπος συντηρητικός, με παιδιά, οικογένεια, καμία σχέση με εμένα» υπογράμμισε ο Μέμος Μπεγνής.

Μέμος Μπεγνής: Περνάμε υπέροχα, ένα καστ αξιοζήλευτο, ένα κανάλι υπέροχο

Μου αρέσει να κάνω διαφορετικά πράγματα και το χαίρομαι πολύ γιατί είναι ένα εξαιρετικό κείμενο από τη Βάνα Δημητρίου, ένας εξαιρετικός σκηνοθέτης ο Αντρέας Γεωργίου που μας καθοδηγεί υπέροχα, περνάμε υπέροχα, ένα καστ αξιοζήλευτο, ένα κανάλι υπέροχο», συμπληρώνει.

Όπως λέει ο ίδιος:

«Η γυναίκα μου ήδη έχει πιάσει τον αδερφό μου και του έχει πει ότι έχω γκόμενα. Της έχω πει ψέματα ότι έχω πάει στην Αθήνα για να δω την αδερφή μας η οποία δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στη σειρά, γιατί είμαστε 4 αδέρφια.

Έχω πάει όμως για να βρω την κοπέλα. Η γυναίκα μου δε με πιστεύει ότι έχω πάει για την αδερφή μου, πιστεύει ότι παίζει κάτι γκομενικό. Θα το μάθει κάποια στιγμή. Θα το δούμε σύντομα τι έχει συμβεί, ήδη έχει δώσει κάποια σημεία όταν μας δείχνει όλους σε νεότερη ηλικία, ήδη έχει δώσει ένα σπόιλερ η σειρά αλλά θα το εξελίξει στα επόμενα επεισόδια να δούμε τι είναι τελικά αυτό μας δένει και κρατάμε μυστικό και δεν το λέμε ποτέ», επισημαίνει ο Μέμος Μπεγνής.

Πώς κρίνει τον εαυτό ως ηθοποιό

«Πολλές φορές δε μου αρέσει αυτό που κάνω, είμαι πάρα πολύ αυστηρός με τον εαυτό μου, υπάρχουν στιγμές που μου αρέσω. Καλό είναι να βλέπουμε τον εαυτό μας γιατί είναι δουλειά μας και πρέπει να βλέπουμε τι κάνουμε καλά και τι δεν κάνουμε καλά για να μπορούμε να το διορθώνουμε».

Ο Μέμος Μπεγνής εξήγησε πώς προσεγγίζει ρόλους που είναι αντίθετος ως προσωπικότητα, ενώ μίλησε και για την προσωπική του ζωή.

Θέλω τη μοναξιά μου, είμαι μοναχικός άνθρωπος

Η μοναχικότητα είναι κάτι άλλο από τη μοναξιά. Η μοναξιά είναι δύσκολο πράγμα και δε θα ήθελα ποτέ να μου συμβεί. Η μοναχικότητα είναι όταν ένας άνθρωπος θέλει να έχει τις μοναχικές του στιγμές, εγώ περνάω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Πιστεύω ότι το να συζείς σκοτώνει τον έρωτα».