Το κουβάρι μιας δολοφονίας αρχίζει να ξετυλίγεται και οι υπαίτιοι βρίσκονται σε αναβρασμό στη συνέχεια της δραματικής σειράς του MEGA, «Ταμπού».

Η Αλεξάνδρα Καρτάλη επιστρέφει στα Γιάννενα έπειτα από 20 χρόνια και το μυστικό – ταμπού κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Ο Σταύρος εξοργίζεται με την αδερφή του Μελία που προχωρά σε εξωσωματική  εν αγνοία του Έκτορα, αλλά και με την σύζυγό του που την υποστηρίζει.

Τι θα δούμε απόψε, στο 6ο επεισόδιο της σειράς «Ταμπού»:

Η Μάρθα, σίγουρη πλέον ότι ο Λουκιανός της λέει ψέματα γιατί έχει μπει στη ζωή του άλλη γυναίκα, απαιτεί εξηγήσεις. Ο Μηνάς μιλάει ανοιχτά στον Σταύρο για τον Νάσο (Μάριος Μαριόλος) και τον παροτρύνει να κάνει μια ειλικρινή συζήτηση με τον γιο του, προκειμένου να του ανοιχτεί για τα προσωπικά του και κυρίως για τη σεξουαλική του κατεύθυνση. Παράλληλα, ο Σταύρος έχει ανοιχτό μέτωπο με την αδερφή του τη Μελία, αφού δεν μπορεί να αποδεχτεί τη μέθοδο που μετέρχεται για κάνει τον Έκτορα να γυρίσει κοντά της! Στο πλευρό της Μελίας βρίσκεται η γυναίκα του, η Αγλαΐα (Βασιλική Κυπραίου), γεγονός που εξαγριώνει διπλά τον Σταύρο. Η Ευδοξία βλέπει τυχαία ένα τρυφερό στιγμιότυπο ανάμεσα στον Έκτορα και την Πέρσα στη λίμνη.

Στο μεταξύ, η Ματίνα (Αθηνά Ροδίτου), όσο περνούν οι μέρες, πέφτει όλο και πιο πολύ ψυχολογικά, νιώθει ότι βρίσκεται σε τέλμα και ο Νάσος φροντίζει να στέκει πάντα προστατευτικός δίπλα της. Οι νέες κινητοποιήσεις των φοιτητών ενάντια στην κατασκευή του εργοστασίου θα καταλήξουν σε επεισόδια. Ο Λουκιανός σοκάρεται από μια είδηση δολοφονίας και βρισκόμενος πλέον σε αδιέξοδο, ζητάει τη βοήθεια του Μηνά! Η Αλεξάνδρα Καρτάλη (Εβίτα Αγαΐτση) εμφανίζεται ξαφνικά έπειτα από 20 χρόνια στα Γιάννενα, τη γενέτειρά της που είχε εγκαταλείψει από τα 16 της χρόνια.