Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Blonzer: Γνωρίστε την νέα μεγάλη τάση στο makeup

Blonzer: Γνωρίστε την νέα μεγάλη τάση στο makeup

Μετά το strawberry - tomato girl, ήρθε η στιγμή να μάθουμε για το "blonzer".

Σχεδόν κάθε beauty brand έχει λανσάρει το δικό του ρουζ σε κρεμώδη, υγρή ή powder υφή, αποτελώντας ένα από τα must-have makeup προϊόντα της σεζόν. Οι ροζ και κόκκινοι τόνοι κυριάρχησαν τους καλοκαιρινούς μήνες, όμως το φθινόπωρο αλλάζει τα δεδομένα και το ρουζ μας θα μιμηθεί τους γήινους τόνους της φύσης, κάνοντας την τολμηρή μετάβαση σε ροδακινί και πιο ζεστές τερακότα αποχρώσεις. Από αυτήν την μετάβαση γεννήθηκε και το blonzer.

Τι ακριβώς είναι το blonzer;

Εάν το ρουζ συνδυαστεί με τις θερμές αποχρώσεις του bronzer, τότε έχουμε την νέα τάση «blonzer», που χαρίζει ένα λαμπερό μακιγιάζ και υπέροχη, ηλιοκαμένη εμφάνιση ακόμα και τον χειμώνα.

Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να την δοκιμάσετε, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε προϊόντα μακιγιάζ ενώ θα τα παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Καθώς η Black Friday πλησιάζει, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να ετοιμάσετε την λίστα σας για να αποκτήσετε όλα όσα θέλετε σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Πώς θα την δοκιμάσετε

Αυτό που θα πρέπει να κάνετε, είναι να εφαρμόσετε ρουζ σε πιο θερμή απόχρωση ή bronzer στα σημεία του προσώπου που χτυπά φυσικά ο ήλιος, όπως ψηλά στα ζυγωματικά, στην γραμμή του πιγουνιού, την άκρη της μύτης αλλά και τους κροτάφους.

Αυτό θα σας χαρίσει ένα πιο sculpted αποτέλεσμα με lifting εφέ για ορατή ανανέωση και λάμψη στην επιδερμίδα.

Πρώτη φορά το είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025 όταν οι οίκοι Ralph Lauren και Kim Shui ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους, με τα μοντέλα να έχουν terracotta αποχρώσεις στα ζυγωματικά τους.

Ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σας επιλέξτε πιο σκούρα ή πιο ανοιχτή απόχρωση bronzer και εφαρμόστε στα συγκεκριμένα σημεία του προσώπου.

Ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας με nude χείλη και σκιά για καθημερινές εμφανίσεις ή ένα τολμηρό κόκκινο, που μπορείτε να φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ.

Θα παραλάβετε όλα όσα χρειάζεστε για δοκιμάσετε την νέα τάση, σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA αλλά και με δωρεάν μεταφορικά.

Only in

Ο δεύτερος «βασιλιάς» της Ολλανδίας λεγόταν κι αυτός… Γιόχαν

Ο Νέσκενς έφυγε από κοντά μας αλλά θα είναι πάντα δίπλα μας, για να θυμίζει πως υπήρξε και δεύτερος μέγαλος Γιόχαν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024