Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Γερουλάνος: Όποιος πιστεύει στη Δημοκρατία, πιστεύει και στο αποτέλεσμα

Γερουλάνος: Όποιος πιστεύει στη Δημοκρατία, πιστεύει και στο αποτέλεσμα

Ο Παύλος Γερουλάνος δήλωσε ότι σέβεται απολύτως το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με το οποίο ο ίδιος οριακά δεν πέρασε στον δεύτερο γύρο

«Σήμερα, μίλησαν τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ και η απόφασή τους είναι απολύτως σεβαστή», δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος, στην πρώτη του δήλωση μετά το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παύλος Γερουλάνος οριακά έχασε τη δεύτερη θέση από τον Χάρη Δούκα και δεν πέρασε στον δεύτερο γύρο της 13ης Οκτωβρίου.

«Θέλω να συγχαρώ τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα, που πέρασαν στον δεύτερο γύρο», ανέφερε ακόμη, ενώ συνεχάρη και τους άλλους συνυποψηφίους του «για τον εξαιρετικό αγώνα».

«Όποιος πιστεύει στη Δημοκρατία, πιστεύει και στο αποτέλεσμα»

«Θέλω να ευχαριστήσω τους 300.000 ανθρώπους που ήρθαν στην κάλπη, υπομονετικά περίμεναν και ψήφισαν. Θέλω να ευχαριστήσω και όλους εκείνους που ήρθαν να στηρίξουν τη δική μου υποψηφιότητα και τους εθελοντές», προσέθεσε ο κ. Γερουλάνος, τονίζοντας πως «αύριο ξεκινάει μια καινούργια ημέρα για το καλό του ΠΑΣΟΚ και της παράταξης».

Ερωτηθείς ποιον θα στηρίξει στον δεύτερο γύρο, ο Παύλος Γερουλάνος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Αύριο είναι μια νέα ημέρα. Δεν νομίζω πως οι πολίτες που θα έρθουν να ψηφίσουν χρειάζεται να κατευθυνθούν προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Δεν περιμένουν από εμένα να πω για τον δεύτερο γύρο. Όποιος πιστεύει στη Δημοκρατία, πιστεύει και στο αποτέλεσμα».

Only in

Στο εδώλιο ο γιος του φερόμενου ως εγκεφάλου της υπόθεσης Παπαγεωργίου - Να βρεθεί η σορός λέει η θεία του στο in

Το βούλευμα, που εκδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2024 αναφέρει πως ο 42χρονος, κατηγορούμενος για συμμετοχή στην αρπαγή του Μάριου Παπαγεωργίου ήταν από την πρώτη στιγμή γνώστης του σχεδίου απαγωγής

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2024