Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Μιχάλης Κατρίνης: Το ποιος θα ηγηθεί της παράταξης θα το κρίνουν οι πολίτες

Μιχάλης Κατρίνης: Το ποιος θα ηγηθεί της παράταξης θα το κρίνουν οι πολίτες

Ο Μιχάλης Κατρίνης που μέτρησε τις δυνάμεις του απέναντι στους άλλους πέντε υποψήφιους για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ έδωσε συγχαρητήρια στους δύο που πάνε στον δεύτερο γύρο.

Συγχαρητήρια στους συνυποψηφίους του που οδηγούνται στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ μοίρασε ο Μιχάλης Κατρίνης έξω από τη Χαριλάου Τρικούπη αποφεύγοντας να πάρει θέση για τον δεύτερο γύρο λέγοντας πως οι «πολίτες θα κρίνουν αυτόν που θα εκπροσωπήσει το ΠΑΣΟΚ».

Ο Μιχάλης Κατρίνης που μέτρησε τις δυνάμεις του απέναντι στους άλλους πέντε υποψήφιους για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση ευχαρίστησε τους «πάνω από 300.000 δημοκρατικούς πολίτες που με τη συμμετοχή τους δυναμώνουν το κίνημά μας» αλλά και όσους ψήφισαν τον ίδιο.

Πρώτος ο Ανδρουλάκης, δεύτερος ο Δούκας

Στις κάλπες προσήλθαν πάνω από 300.000 μέλη και «φίλοι» του ΠΑΣΟΚ. Σχεδόν στο 100% της πανελλαδικής ενσωμάτωσης ο Νίκος Ανδρουλάκης έκοψε πρώτος το νήμα με 29,71%. Ο Χάρης Δούκας τερμάτισε στη δεύτερη θέση με ποσοστό κοντά στο 21,5% και Παύλος Γερουλάνος λίγο πάνω από 21%. Τέταρτη ήρθε η Άννα Διαμαντοπούλου με 19,5%, πέμπτος ο Μιχάλης Κατρίνης αγγίζοντας το 6% και έκτη η Νάντια Γιαννακοπούλου με 2,3%.

«Συγχαίρω του δύο συνυποψηφίους μου που βρίσκονται στο δεύτερο γύρο» δήλωσε ο Μιχάλης Κατρίνης έξω από την Χαριλάου Τρικούπη και απέφυγε να πάρει θέση για τον δεύτερο γύρο λέγοντας πως οι «πολίτες θα κρίνουν αυτόν που θα εκπροσωπήσει το ΠΑΣΟΚ».

Στις κάλπες προσήλθαν περισσότεροι από 300.000 πολίτες ξεπερνώντας τις συνολικές ψήφους (270.706) των εσωκομματικών εκλογών το 2021.

Only in

Στο εδώλιο ο γιος του φερόμενου ως εγκεφάλου της υπόθεσης Παπαγεωργίου - Να βρεθεί η σορός λέει η θεία του στο in

Το βούλευμα, που εκδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2024 αναφέρει πως ο 42χρονος, κατηγορούμενος για συμμετοχή στην αρπαγή του Μάριου Παπαγεωργίου ήταν από την πρώτη στιγμή γνώστης του σχεδίου απαγωγής

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2024