Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣΟΚ: Τετ α τετ Γερουλάνου με Ανδρουλάκη και Δούκα

ΠΑΣΟΚ: Τετ α τετ Γερουλάνου με Ανδρουλάκη και Δούκα

Στην επόμενη ημέρα του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών έχει μπει το ΠΑΣΟΚ με τους δύο υποψηφίους να ανεβάζουν ρυθμούς και τον τρίτο, Παύλο Γερουλάνο, να έχει συνάντηση μαζί τους.

Ξεκινούν οι ζυμώσεις και παράλληλα η απαιτητική εκστρατεία Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Τα επιτελεία των δύο υποψηφίων προέδρων αναγνωρίζουν τη συμμετοχή των ψηφοφόρων, που ξεπέρασε τις 300.000, ενώ σκληρή μάχη θα δοθεί για τη δεξαμενή αυτών που επέλεξαν άλλο πρόσωπο για την ηγεσία στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, που είναι περί τους 150.000 εκλογείς.

Σκληρή μάχη θα δοθεί μεταξύ Ανδρουλάκη και Δούκα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Τα βλέμματα και των δύο είναι στραμμένα στην τετράδα των συνυποψηφίων τους που έμειναν εκτός δεύτερου γύρου με τους ψηφοφόρους του Παύλου Γερουλάνου και της Άννας Διαμαντοπούλου να αναμένεται να κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Στη Βουλή τα ραντεβού των τριών ανδρών

Με το χρόνο να μετρά αντίστροφα, μέχρι τις κάλπες της ερχόμενης Κυριακής, ο Παύλος Γερουλάνος θα έχει συνάντηση την Τρίτη (8/10) στις 11:30 με τον Νίκο Ανδρουλάκη στο γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή και με τον Χάρη Δούκα στις 13:00 επίσης στη Βουλή.

Με την επόμενη μέρα να έχει ξεκινήσει ζωηρά ο Χάρης Δούκας με ανάρτηση που πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας γνωστοποίησε ότι ζήτησε τη διεξαγωγή debate με τον Νίκο Ανδρουλάκη, επικοινωνώντας με την ΕΡΤ. Όπως ανέφερε «είναι σημαντικό να κάνουμε έναν ζωντανό και παραγωγικό διάλογο για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και της χώρας».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης εμφανίστηκε θετικός σηκώνοντας το γάντι στη συνέντευξη που παραχώρηση σήμερα στο MEGA.

Να σημειώσουμε πως ο Χάρης Δούκας έχει μιλήσει τηλεφωνικώς, πλην του Π. Γερουλάνου και με την Α. Διαμαντοπούλου, τη Ν. Γιαννακοπούλου και αναμένεται να το κάνει και με τον Μ. Κατρίνη. 

Only in

Ο δεύτερος «βασιλιάς» της Ολλανδίας λεγόταν κι αυτός… Γιόχαν

Ο Νέσκενς έφυγε από κοντά μας αλλά θα είναι πάντα δίπλα μας, για να θυμίζει πως υπήρξε και δεύτερος μέγαλος Γιόχαν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2024