Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Η απίστευτη ιστορία του Ντάνστον με τον Αταμάν: «Του όρθωσα το ανάστημά μου και…» (vid)

Η απίστευτη ιστορία του Ντάνστον με τον Αταμάν: «Του όρθωσα το ανάστημά μου και…» (vid)

Η ιστορία που αποκάλυψε ο Μπράιαν Ντάνστον για τον Εργκίν Αταμάν και την περίοδο που ήταν προπονητής του στην Αναντολού Εφές.

Ο Μπράιαν Ντάνστον που αγωνίστηκε με τη φανέλα της Αναντολού Εφές, για οκτώ χρόνια κατακτώντας δύο Euroleague με την τουρκική ομάδα, βρέθηκε στο podcast του Σέιν Λάρκιν και μίλησε για την περίοδο όπου στα ηνία της Εφές ήταν ο Εργκίν Αταμάν.

Οι δύο πρώην συμπαίκτες μοιράστηκαν αστείες ιστορίες από τη συνύπαρξή τους στην τουρκική ομάδα, με αποκορύφωμα μία ιστορία από μία αναμέτρηση ανήμερα των Χριστουγέννων, όπου ο έμπειρος σέντερ χρειάστηκε να… υψώσει το ανάστημά του στον Τούρκο προπονητή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντάνστον

«Παίζαμε ανήμερα των Χριστουγέννων. Προφανώς δεν ήξερε ότι ήταν Χριστούγεννα. Χάσαμε το παιχνίδι από μια ομάδα που υποτίθεται ότι έπρεπε να την κερδίσουμε. Δεν παίξαμε καλά. Είχαμε σχέδια να πάμε να διασκεδάσουμε στη συνέχεια γιατί ήταν Χριστούγεννα και έπρεπε να το γιορτάσουμε.

Χάσαμε το παιχνίδι. Ο coach έκανε 20 λεπτά να έρθει στα αποδυτήρια και εμείς βράζαμε στο ζουμί μας περιμένοντας. Μπαίνει μέσα και λέει: «Δεν θέλατε να τρέξετε στο παιχνίδι, θα τρέξετε στην προπόνηση. Μην βγάλετε τις φανέλες σας, πηγαίντε για προπόνηση».

Ο Σέιν λέει: «Δεν θα πάμε». Στάθηκα δίπλα του και είπα και εγώ «ναι δεν θα πάμε». Ήταν η πρώτη φορά που όρθωσα το ανάστημά μου απέναντι στον προπονητή, γιατί κανονικά ό,τι λέει ο προπονητής γίνεται και τα ακολουθώ αυτά που λέει. Αλλά ήμουν εκνευρισμένος εκείνη τη φορά».

Only in

Η οργάνωση της εσωτερικής αντιπολίτευσης στην ΝΔ με 11+8 τρόπους

Οι εν δυνάμει «αντάρτες» στη ΝΔ αναδεικνύονται από μια δεξαμενή συνολικά 51 βουλευτών που δεν στήριξαν το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2024