Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας: «Δείχνουμε ότι είμαστε σε φόρμα Φεβρουαρίου»

Μπαρτζώκας: «Δείχνουμε ότι είμαστε σε φόρμα Φεβρουαρίου»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το ματς του Ολυμπιακού με το Λαύριο, για την εικόνα που βγάζει η ομάδα του και τον Γκος.

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε για τρία δεκάλεπτα απέναντι στο μαχητικό Λαύριο, αλλά στο τέταρτο ανέβασε την απόδοσή του και ξεκίνησε με νίκη τη φετινή Basket League.

O Γιώργος Μπαρτζώκα μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης μίλησε για τη… γεύση που του άφησε το παιχνίδι με το Λαύριο. Ο προπονητής των Πειραιωτών αναφέρθηκε επίσης στον Γκος, τονίζοντας ότι ο Αμερικανός  δεν έχει κάτι σοβαρό.

Όσα είπε ο Μπαρτζώκας

Για το ματς και την καλή άμυνα του Λαυρίου: «Αναμφισβήτητα ήταν δύσκολη η αποστολή μας, όχι εκ προοιμίου. Στην ουσία αυτή τη στιγμή δείχνουμε ότι είμαστε σε φόρμα Φεβρουαρίου, σαν να υπάρχει μια κόπωση. Έχουμε αργά πόδια, είμαστε διστακτικοί στις αποφάσεις μας, δεν έχουμε φρεσκάδα. Το ότι μας λείπουν δύο βασικοί ψηλοί δεν είναι δικαιολογία. Συγχαρητήρια στο Λαύριο, ήταν μαχητικό. Με το ροτέισον που έχουμε μοιραία θα γινόταν αυτό, χαίρομαι να βλέπω να δυναμώνει το Πρωτάθλημα»

Για τον Γκος που δεν αγωνίστηκε: «Μας είπε ότι το ισχίο του έχει σφίξει λίγο, δε νομίζω να είναι κάτι σοβαρό».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: «Γενικά μέχρι τώρα, αν εξαιρέσουμε το ματς με τη Φενέρ, δεν έχουμε χάσει παιχνίδι. Με την απόδοσή μας δε θέλγουμε. Παίζουμε κατά διαστήματα καλά, αλλά πρέπει να είμαστε πιο συμπαγείς. Να παίζουμε μεγαλύτερα διαστήματα καλά. Έχουμε ταλέντο και ρόστερ, πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί, και με τους ψηλούς που έρχονται ελπίζω την άλλη εβδομάδα. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα για να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για το αν το γεγονός ότι οι εμφανίσεις δεν είναι θελκτικές, επηρεάζει την ομάδα: «Πάντα. Όταν δεν παίζεις καλά αρχίζουν όλοι και αμφιβάλουν. Για τους συμπαίκτες τους, για τη φόρμα τους… Πάντα είναι έτσι τα πράγματα. Στον επαγγελματικό αθλητισμό οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που πάντα παίζει ρόλο. Όλοι ξέρουμε τη διαδικασία, κάθε χρόνο είναι ίδια. Έχουμε πολλά νέα πρόσωπα, πρέπει να γίνουμε γρήγορα συμπαγείς γιατί αυτό είναι το βασικό μας χαρακτηριστικό».

Only in

Ο δεύτερος «βασιλιάς» της Ολλανδίας λεγόταν κι αυτός… Γιόχαν

Ο Νέσκενς έφυγε από κοντά μας αλλά θα είναι πάντα δίπλα μας, για να θυμίζει πως υπήρξε και δεύτερος μέγαλος Γιόχαν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024