Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Αμφίβολος ο Κέιν ενόψει Ελλάδας

Αμφίβολος ο Κέιν ενόψει Ελλάδας

Ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο έχει ο Χάρι Κέιν, που πλέον είναι αμφίβολη η συμμετοχή του κόντρα στην Εθνική Ελλάδος, για τη τρίτη αγωνιστική του Nations League.

Ο Χάρι Κέιν ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό στο εκτός έδρας ματς της Μπάγερν με την Άιντραχτ και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης.

Κάπως έτσι, ο αρχηγός των «τριών λιονταριών» είναι αμφίβολος για την προσεχή αναμέτρηση με την Ελλάδα (10/10, 21:45) για την τρίτη αγωνιστική του Nations League.

Παράλληλα, ο αμυντικός της Άστον Βίλα Έζρι Κόνσα και ο μέσος της Νότιγχαμ Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ, αποχώρησαν τραυματίες από τους αγώνες με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι αντίστοιχα και είναι και αυτοί αμφίβολοι ενόψει τους ματς της Πέμπτης.

H αποστολή των τριών λιονταριών

Για πρώτη φορά σε αποστολή της Εθνικής Αγγλίας ο Ντόμινικ Σολάνκε έπειτα από επτά χρόνια. Στον αντίποδα, ο Χάρι Μαγκουάιρ έμεινε εκτός όπως και οι Τζέιμς Μάντισον, Τζάροντ Μπόουεν και Τζο Γκόμεζ.

Χέντερσον, Πόουπ, Πίκφορντ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κόλγουιλ, Γκέχι, Κόνσα, Λιούις, Στόουνς, Γουόκερ, Μπέλινγκχαμ, Φόντεν, Γκάλαχερ, Γκιμπς-Γουάιτ, Γκόμες, Μέινου, Πάλμερ, Ράις, Γκόρντον, Γκρίλις, Κέιν, Μαντουέκε, Σάκα, Σολάνκε, Γουότκινς.

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος

Αμφίβολος για την προσεχή αναμέτρησης από την πλευρά της Ελλάδας θα είναι ο Φώτης Ιωαννίδης, που αποχώρησε στη χτεσινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση ο Έλληνας φορ έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό.

Οι κλήσεις του Γιοβάνοβιτς: Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Γιαννούλης, Βαγιαννίδης, Τσιμίκας, Ρότα, Ρέτσος, Ντόη, Μπακασέτας, Μάνταλος, Ζαφείρης, Σιώπης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης, Κωνσταντέλιας, Παυλίδης, Δουβίκας.

Only in

Η οργάνωση της εσωτερικής αντιπολίτευσης στην ΝΔ με 11+8 τρόπους

Οι εν δυνάμει «αντάρτες» στη ΝΔ αναδεικνύονται από μια δεξαμενή συνολικά 51 βουλευτών που δεν στήριξαν το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2024