Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ηλίας Σπάθας: «Δύο κόκκινες ο Παναθηναϊκός, κανένα πέναλτι στον Ρέτσο» (vid)

Ηλίας Σπάθας: «Δύο κόκκινες ο Παναθηναϊκός, κανένα πέναλτι στον Ρέτσο» (vid)

Ο Ηλίας Σπάθας ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα πέναλτι στη φάση του Παναγιώτη Ρέτσου, ενώ αναφέρει πως υπάρχουν δύο φάσεις για κόκκινες κάρτες σε παίκτες του Παναθηναϊκού…

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ήρθαν ισόπαλη με 0-0 στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική της Super League και ο Ηλίας Σπάθας ανέλυσε τις φάσεις του «αιώνιου» ντέρμπι.

Ο πρώην διαιτητής αναφέρθηκε στις αμφισβητούμενες φάσεις, αλλά και στα λάθη που έκανε ο ρέφερι της αναμέτρησης, ειδικά στον πειθαρχικό έλεγχο, ευνοώντας τους πράσινους.

Συγκεκριμένα, ο Σπάθας είπε πως ο διαιτητής δεν θέλησε να επηρεάσει το αποτέλεσμα, αλλά έκανε κάποια λάθη, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως η φάση που διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός για χέρι του Παναγιώτη Ρέτσο είναι καθαρή και δεν υπάρχει καμία παράβαση, ενώ τονίζει ότι σε δύο φάσεις ο Γερμανός διαιτητής του ματς μπορούσε να δώσει κόκκινη κάρτα στο τριφύλλι.

Η μία είναι η προβολή του Τσέριν στον Ροντινέι και η άλλη το πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Μλαντένοβιτς στον Κωστούλα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Ηλία Σπάθα:

Για την επίμαχη φάση με τον Παναγιώτη Ρέτσο τώρα ανέφερε πως: «Ο Ρέτσος κάνει μια προσπάθεια να παίξει την μπάλα με το κεφάλι. Η μπάλα στη συνέχεια εγκλωβίζεται ανάμεσα στα χέρια του Ρέτσου και την πλάτη του παίκτη του Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχει παράβαση. Παίζει την μπάλα με το κεφάλι, βρίσκει μετά με τα χέρια που είναι κάτω από τον ώμο και δεν έχει πρόθεση», ήταν η αναφορά του.

Μάλιστα, στη συνέχεια είχαμε και μια φάση με χέρι του Αράο έπειτα από κεφαλιά που δείχνει, σύμφωνα με τον Ηλία Σπάθα, πως έχει ίδια κριτήρια ο Γερμανός ρέφερι Ζίμπερτ. Στη συνέχεια ο Ηλίας Σπάθας ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να δεχθεί δύο κόκκινες κάρτες. Μία με την κλωτσιά του Τσέριν πάνω στον Ροντινέι και στη συνέχεια ένα μαρκάρισμα του Μλαντένοβιτς στον Κωστούλα.

Only in

Θα γίνει πραγματικότητα το Τζουράσικ Παρκ

Η τεχνολογία της «αναβίωσης» των εξαφανισμένων ειδών θυμίζει Τζουράσικ Παρκ και σύντομα θα έχει αποτελέσματα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2024