Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Γυναίκα έλαβε απάντηση σε αίτηση για δουλειά 48 χρόνια μετά

Γυναίκα έλαβε απάντηση σε αίτηση για δουλειά 48 χρόνια μετά

«To πώς με βρήκαν όταν έχω μετακομίσει 50 και πλέον φορές, και μάλιστα έχω αλλάξει χώρα τέσσερις ή πέντε φορές, είναι ένα μυστήριο», αναρωτιέται η ίδια.

Γυναίκα από την Αγγλία που πέρασε 48 χρόνια αναρωτώμενη γιατί δεν έλαβε ποτέ απάντηση στην αίτησή της για τη δουλειά των ονείρων της, ανακάλυψε τελικά τι πήγε λάθος.

Η 70χρονη Tizi Hodson από το Gedney Hill στο Lincolnshire, δεν πίστευε στα μάτια της όταν άνοιξε το γραμματοκιβώτιό της για να ανακαλύψει ότι η αρχική επιστολή της με την οποία ζητούσε δουλειά ως κασκαντέρ μοτοσικλετιστή, που είχε σταλεί τον Ιανουάριο του 1976, είχε μείνει πίσω από ένα συρτάρι του ταχυδρομείου όλα αυτά τα χρόνια.

Παρά το γεγονός ότι χάθηκε στο ταχυδρομείο, η αναποδιά δεν εμπόδισε την παράτολμη καριέρα της, καθώς βρήκε μια δουλειά που την ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο.

Περιγράφοντας την επιστροφή της επιστολής ως «εκπληκτική», η Hodson δήλωσε: «Πάντα αναρωτιόμουν γιατί δεν έλαβα ποτέ απάντηση για τη δουλειά. Τώρα ξέρω γιατί».

«Πώς με βρήκαν…;»

Στο πάνω μέρος της επιστολής υπάρχει ένα χειρόγραφο σημείωμα που γράφει: «Καθυστερημένη παράδοση από το ταχυδρομείο Staines. Βρέθηκε πίσω από ένα συρτάρι. Μόνο περίπου 50 χρόνια μετά».

Η Hodson δεν γνωρίζει ποιος επέστρεψε την επιστολή ή πώς βρέθηκε σε αυτήν.

«To πώς με βρήκαν όταν έχω μετακομίσει 50 και πλέον φορές, και μάλιστα έχω αλλάξει χώρα τέσσερις ή πέντε φορές, είναι ένα μυστήριο», είπε.

Η αίτηση που είχε στείλει η Hodson και η χειρόγραφη απάντηση

«Σημαίνει τόσα πολλά για μένα που το παίρνω πίσω τόσο καιρό μετά. Θυμάμαι πολύ καθαρά να κάθομαι στο διαμέρισμά μου στο Λονδίνο και να πληκτρολογώ το γράμμα. Κάθε μέρα έψαχνα στο γραμματοκιβώτιο, αλλά δεν υπήρχε τίποτα και ήμουν τόσο απογοητευμένη γιατί πραγματικά, ήθελα να γίνω κασκαντέρ σε μοτοσικλέτα».

«Πέρασα τόσο όμορφα στη ζωή μου»

Ευτυχώς για την Hodson, η σιωπή που ακολούθησε την αίτησή της δεν την απέτρεψε από το να προσπαθήσει για άλλες θέσεις εργασίας.

Μετακόμισε στην Αφρική, εργάστηκε ως χειριστής φιδιών και ψιθυριστής αλόγων, έμαθε να πετάει και έγινε πιλότος ακροβατικών και εκπαιδευτής πτήσεων.

«Ήμουν πολύ προσεκτική ώστε να μην αφήσω να μάθουν ότι ήμουν γυναίκα, αλλιώς πίστευα ότι δεν θα είχα καμία πιθανότητα να περάσω από συνέντευξη. Τους είπα μάλιστα βλακωδώς ότι δεν με πείραζε πόσα κόκαλα μπορεί να σπάσω, καθώς το είχα συνηθίσει. Μου φαίνεται απίστευτο να παίρνω πίσω την επιστολή μετά από τόσο καιρό.

»Αν μπορούσα να μιλήσω στον νεότερο εαυτό μου, θα της έλεγα να πάει και να κάνει ό,τι έκανα εγώ. Πέρασα τόσο όμορφα στη ζωή μου, ακόμα κι αν έσπασα μερικά κόκαλα», δηλώνει η Hodson στο BBC.

πηγή φωτογραφιών: BBC

Only in

Ξεκίνησε η νέα Σύνοδος στη Βουλή με τον καθιερωμένο αγιασμό- Το απρόοπτο με τη Δόμνα Μιχαηλίδου και οι νέοι κοσμήτορες

Αξίζει να σημειωθεί πως η βουλή εξέλεξε και τους νέους γραμματείς και κοσμήτορες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2024