Η Μελάνια Τραμπ σε ένα ακόμη αποθεωτικό για τον σύζυγό της βίντεο, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ερωτεύτηκε τον σύζυγό της Ντόναλντ Τραμπ.

Η Μελάνια σε ένα βίντεο στο instragram, λίγες ημέρες πριν τις αμερικανικές εκλογές, μας δείχνει πλάνα από την ημέρα του γάμου της.

Η πρώην πρώτη κυρία πόζαρε μπροστά στην κάμερα για να πει στους 2,8 εκατομμύρια ακολούθους της ότι: «Από τη στιγμή που συναντηθήκαμε με τον Ντόναλντ, υπήρχε μια αναμφισβήτητη σπίθα».

Γιατί ερωτεύτηκε τον Τραμπ η Μελάνια

Η 54χρονη Μελάνια συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι υπήρχε «κάτι μαγνητικό πάνω του, η αυτοπεποίθησή του, η γοητεία του, το χιούμορ του, το όραμά του».

Φωτογραφία της Μελάνια από τον γάμο της με τον Ντόναλντ Τραμπ

Ο γάμος τους, είπε, ήταν μια «πανέμορφη υπόθεση», με «ένα εντυπωσιακό φόρεμα που έκοβε την ανάσα, ένα τέλεια δημιουργημένο μενού από έναν διάσημο σεφ και μαγευτικές ζωντανές εμφανίσεις από θρύλους της μουσικής».

Η Μελάνια Τραμπ μέσα στο Dior νυφικό της

Το βίντεο περιείχε εικόνες από τη λαμπερή ημέρα, που έδειχναν το ζευγάρι αγκαλιασμένο σε ένα χορό, και την ίδια να προσαρμόζει το εμβληματικό νυφικό της Christian Dior.

Η Μελάνια μας δείχνει και τον στολισμό στο τραπέζι του γάμου της

Έκλεινε με ένα πλάνο από τα ομότιτλα, επερχόμενα απομνημονεύματά της, Melania, τα οποία πρόκειται να κυκλοφορήσουν αύριο Τρίτη.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Μελάνια Τραμπ στο instagram: