Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Έξαλλοι στην Κίνα με την Πάουλα Μπαντόσα: Την κατηγορούν για ρατσιστική συμπεριφορά

Έξαλλοι στην Κίνα με την Πάουλα Μπαντόσα: Την κατηγορούν για ρατσιστική συμπεριφορά

Η ισπανίδα τενίστρια και σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά, Πάουλα Μπαντόσα, βρέθηκε να απολογείται για μια φωτογραφία της που ξεσήκωσε αντιδράσεις στην Κίνα.

Το όνομά της το γνωρίζουμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο, δηλαδή από τότε που έγινε γνωστό ότι έχει σχέση με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Από τότε, η Πάουλα Μπαντόσα, κάνει συχνά – πυκνά το πέρασμά της από τα ελληνικά μίντια, περισσότερο όμως για τη ζωή της με τον έλληνα πρωταθλητή του τένις.

Ωστόσο, η 26χρονη ισπανίδα τενίστρια, αυτή τη φορά τράβηξε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας και για όλους τους λάθους λόγους. Έκανε έξαλλους τους κινέζους, οι οποίοι την κατηγόρησαν για ρατσιστική συμπεριφορά εξαιτίας μιας φωτογραφίας της που δημοσιεύτηκε στα social media.

Συγκεκριμένα, η Πάουλα Μπαντόσα βρισκόταν στην Κίνα στο πλαίσιο του China Open και όταν ολοκληρώθηκε, ο προπονητής της Πολ Τολέδο ανέβασε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες της για την εμπειρία της στο τουρνουά. Το πρόβλημα είναι ότι σε μία φαίνεται η τενίστρια να βρίσκεται σε ένα εστιατόριο και με τα τσοπ στικς να κάνει τα μάτια της να μοιάζουν μισάνοιχτα.

Η φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις.

Αυτό ερμηνεύτηκε από πολλούς ως ρατσιστική συμπεριφορά και ότι ειρωνευόταν τους ασιάτες. Ο προπονητής της διέγραψε τη φωτογραφία, αλλά το κακό είχε γίνει.

Η κάτι σαν… συγγνώμη της Πάουλα

Η αντίδραση της Πάουλα Μπαντόσα ήταν άμεση. Με μια ανάρτησή της στο X προσπάθησε να εξηγήσει ότι δεν προσπαθούσε να μιμηθεί τους ασιάτες αλλά ότι έπαιζε με το πρόσωπο και τις ρυτίδες της.

Όταν βέβαια αυτή η εξήγηση δεν ικανοποίησε κανέναν, επανήλθε, γράφοντας: «Λυπάμαι πολύ. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη και ήταν λάθος. Αυτά τα λάθη θα με κάνουν να μάθω για την επόμενη φορά. Ελπίζω να καταλάβατε. Σας αγαπώ όλους».

Only in

Γκρίνιες Δημοσχάκη (ΝΔ) για τα εκτός έδρας των αστυνομικών: «Να απαλειφθεί η διάταξη και να εξεταστεί από μηδενική βάση»

Ο γαλάζιος βουλευτής και πρώην αστυνομικός διατύπωσε την αντίθεσή του στο άρθρο 63 του νομοσχεδίου, ζητώντας μάλιστα να αποσυρθεί.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024