Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια σήμερα: Καλή καρδιά

Τα ζώδια σήμερα: Καλή καρδιά

Σήμερα καλό θα ήταν να σκέφτειτε πριν μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί ενδέχεται να πείτε αυτή την παραπάνω, αχρείαστη κουβέντα - Τα ζώδια σήμερα.

Πώς θα πάνε οι σχέσεις σήμερα; Τα οικονομικά είναι καλά; Από νευράκια, πως είμαστε; Τα ζώδια σήμερα μίλησαν.

Κριός

Αγαπημένε μου Κριέ, σήμερα είναι η μέρα που επιτέλους αρχίζεις να πετάς από πάνω σου ανασφάλειες και αρχίζεις να αντιμετωπίζεις διαφορετικά κάποια ερωτικά σου ταμπού. Παράλληλα, οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες απογειώνονται χωρίς προηγούμενο. Η ευγλωττία σου σε κάνει να κερδίζεις την εμπιστοσύνη των άλλων.

Στα θετικά: Στα ερωτικά σου νιώθεις πολύ ασφαλής. Στα επαγγελματικά σου θα πάρεις αυτό που ζητάς.

Στα αρνητικά: Κάποιες απογοητεύσεις αναμένονται κατά το απόγευμα.

Ταύρος

Αγαπημένε μου Ταύρε, η Τρίτη θα σου προσφέρει γνωριμίες και εξελίξεις που περίμενες εδώ και καιρό. Η θετική όψη του Ερμή με το Δία σε υποστηρίζει ώστε να ανακτήσεις την εσωτερική σου δύναμη κι αισιοδοξία.

Στα θετικά: Η διάθεση σου είναι πολύ καλή σήμερα, καθώς οι άνθρωποι που γνωρίζεις σου προσφέρουν λύσεις σε προβλήματα που είχες από καιρό.

Στα αρνητικά: Προσπάθησε να μην είσαι αρνητικά προκατειλημμένος απέναντι στους άλλους.

Δίδυμος

Δίδυμε, η Τρίτη σε καθιστά ακαταμάχητο. Σήμερα θα επικοινωνήσεις με πολλούς ανθρώπους, αλλά πρόσεξε γύρω στο απόγευμα γιατί υπάρχει περίπτωση να εκφραστείς με έναν τρόπο άδικο απέναντι σε κάποιον που αγαπάς.

Στα θετικά: Στα επαγγελματικά σου οι ιδέες και οι γνώσεις σου εντυπωσιάζουν τους συναδέλφους σου.

Στα αρνητικά: Το απόγευμα ενδέχεται να ακούσεις κάποια λόγια που ενδέχεται να σε πληγώσουν, χωρίς όμως να υπάρχει αυτή η πρόθεση.

Καρκίνος

Αγαπημένε μου Καρκίνε, σήμερα είναι μια συναρπαστική μέρα για εσένα. Οι επαφές με οικεία πρόσωπα σου δίνει δύναμη για την καθημερινότητά σου και τα επαγγελματικά σου.

Στα θετικά: Αν είσαι μόνος σου όλο και κάποιον θα γνωρίσεις σήμερα. Αν έχεις ταίρι είναι μια καλή στιγμή να κάνεις εκείνη τη συζήτηση που αφορά το σπίτι και την οικογένεια.

Στα αρνητικά: Μπορεί να προκύψουν κάποιες αντιπαραθέσεις στα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμός.

Λέων

Αγαπητέ μου Λέοντα, η αισιοδοξία σου αυξάνεται σήμερα που είναι Τρίτη. Οι επικοινωνίες σου ενδυναμώνονται, αλλά εσύ προτιμάς να δώσεις περισσότερη ενέργεια στο σπίτι και το άμεσο περιβάλλον σου.

Στα θετικά: Διαχειρίζεσαι με ευκολία θέματα καθημερινότητας.

Στα αρνητικά: Μπορεί η ανάγκη σου να περάσεις περισσότερο χρόνο με τους οικείους σου να σου δημιουργήσει μια αίσθηση πίεσης σε σχέση με επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Παρθένος

Παρθένε, η Τρίτη έφτασε και σε βοηθά να ανανεωθείς κάνοντας νέες επαφές ή κανονίζοντας εξόδους με φιλαράκια και οικεία πρόσωπα. Πρόσεξε, όμως, τις οικονομικές σου επιλογές, γιατί μάλλον θα κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Στα θετικά: Η Τρίτη είναι μια ιδανική ημέρα για να προσεγγίσεις νέους ανθρώπους ή να αναζωογονήσεις τη σχέση σου με το ταίρι σου.

Στα αρνητικά: Φρόντισε να μην κάνεις επιπόλαιες αγορές και προσπάθησε να κρατήσεις τις δαπάνες σου υπό έλεγχο, γιατί αλλιώς θα πρέπει να υποστείς τις συνέπειες.

Ζυγός

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα σου εμφανίζονται νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά και μια δική σου ανάγκη να αποκτήσεις περεταίρω γνώσεις στο αντικείμενό σου.

Στα θετικά: Έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου ή γνωρίζεις κάποιον που θεωρείς αξιόλογο σύντροφο.

Στα αρνητικά: Θα προκύψουν μέσα στη μέρα κάποιες συζητήσεις που θα απογοητεύσουν.

Σκορπιός

Σήμερα η Τρίτη, Σκορπιέ, συ δίνει την απαραίτητη ώθηση για να αναζητήσεις διασκεδαστικές στιγμές. Αν έρθεις αντιμέτωπος με πληροφορίες που θα σε απογοητεύσουν, φρόντισε να μην τις πάρεις πολύ βαριά – δεν αξίζει.

Στα θετικά: Θα ζήσει όμορφες στιγμές είτε με το ταίρι σου είτε με κάποιο πολύ κοντινό σου άτομο. Στα επαγγελματικά σου, επίσης, θα κάνεις εποικοδομητικές κουβέντες με συναδέλφους ή συνεργάτες.

Στα αρνητικά: Μπορεί να σε στεναχωρήσει κάποιο δικό σου άτομο, αλλά επειδή δεν θα το κάνει ηθελημένα, προσπάθησε να μην δώσεις μεγάλη έκταση.

Τοξότης

Αγαπημένε μου Τοξότη, η Τρίτη θα σου χαρίσει απλόχερα όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις, γι’ αυτό πρόσεξε πως εκφράζεις τις σκέψεις σου- ενδέχεται να δημιουργήσεις ανεπανόρθωτα ψυχολογικά τραύματα που θα μετανιώσεις για αυτά.

Στα θετικά: Σήμερα η μέρα σε καθιστά ιδιαίτερα αισιόδοξο, με αποτέλεσμα να μπορείς να διεκδικήσεις ό,τι ποθείς.

Στα αρνητικά: Καλό είναι και στα επαγγελματικά, αλλά και στα ερωτικά σου να προσέχεις τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεις όσα θες.

Αιγόκερως

Καλέ μου Αιγόκερε, η Τρίτη θα σε βοηθήσει να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου κι έτσι θα κοινωνικοποιηθείς αρκετά. Ίσως σήμερα καταλάβεις πως θα χρειαστεί να αποκολληθείς συναισθηματικά από κάποιες καταστάσεις.

Στα θετικά: Θα κάνεις ενδιαφέροντες διαλόγους και ίσως ξεκινήσεις κάποιο νέο χόμπι.

Στα αρνητικά: Κάποια κοντινά σου πρόσωπα σαμποτάρουν τις προσπάθειές σου.

Υδροχόος

Αγαπημένε μου Υδροχόε, η Τρίτη σου χαρίζει δυνατότητες νέων γνωριμιών ή και ενίσχυσης υφιστάμενων. Σήμερα θα ερωτευτείς, θα διασκεδάσεις και γενικά θα περάσεις καλά.

Στα θετικά: Ο ερωτικός τομέας της ζωής σου σήμερα ευνοείται πολύ. Αν έχεις ταίρι, πρότεινε ένα ρομαντικό δείπνο, αν πάλι όχι κάνε εκείνη την κίνηση και πρότεινε ένα ραντεβού.

Στα αρνητικά: Θα πρέπει στα επαγγελματικά σου να προσέχεις πως εκφράζεσαι γιατί ενδέχεται να παρεξηγηθείς άθελά σου.

Ιχθύς

Αγαπημένε μου Ιχθύ, σήμερα σφύζεις  ενέργεια και δημιουργικότητα. Παράλληλα, οι δικοί σου άνθρωποι ενισχύουν το θετικό αυτό κλίμα όντας απολύτως και δίχως όρους υποστηρικτικοί σε κάθε σου απόφαση.

Στα θετικά: Θα βάλεις γερά θεμέλια σε μια σημαντική για εσένα σχέση σήμερα.

Στα αρνητικά: Καλό θα ήταν να αποφύγεις τα οικονομικά ρίσκα σήμερα.

Only in

Οι φαντάροι είναι πολίτες με στολή

Κάποιος να θυμίσει στον κ. Πέτρο Παππά τα βασικά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024