Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Από τους εμετούς στις λιποθυμίες: Η ταινία «Terrifier 3» σκορπάει τον τρόμο μέσα στις κινηματογραφικές αίθουσες

Από τους εμετούς στις λιποθυμίες: Η ταινία «Terrifier 3» σκορπάει τον τρόμο μέσα στις κινηματογραφικές αίθουσες

Η ταινία τρόμου «Terrifier 3» έχει γίνει ο εφιάλτης των θεατών, καθώς πολλοί δεν αντέχουν τις ακραίες σκηνές βίας.

Ήταν την περασμένη εβδομάδα όταν το θρίλερ «Terrifier 3» έκανε πρεμιέρα στους αγγλικούς κινηματογράφους και σκόρπισε τον τρόμο στους θεατές. Τα ρεπορτάζ, τότε, έλεγαν ότι τουλάχιστον 9 άνθρωποι έφυγαν στα πρώτα λεπτά του φιλμ του Ντάμιεν Λεόνε, ένας έπαθε κρίση πανικού και ένας άλλος έκανε εμετό μέσα στην αίθουσα.

Δεν είναι κρυφό ότι το τρίτο μέρος της κινηματογραφικής σειράς «Terrifier» περιέχει ακραίες σκηνές βίας. Τόσο έντονες, που όπως παραδέχθηκε και ο Αμερικανός σκηνοθέτης «με απέρριψαν όλα τα στούντιο του Χόλιγουντ με τα οποία έκανα ραντεβού».

Και τώρα το φιλμ του… ταξίδεψε στην Αυστραλία και τα πράγματα ήταν το ίδιο άσχημα για τους θεατές. Μάλιστα, η κριτικός κινηματογράφου Έμα Κλαρκ, που βρέθηκε στην προβολή της ταινίας στο Περθ, έγραψε ότι δύο άτομα λιποθύμησαν κατά την διάρκεια του φιλμ. «Ο ένας ήταν ένας νεαρός άνδρας, όπου ήρθε και τον πήρε ένας φίλος του» έγραψε η Κλαρκ και συμπλήρωσε: «Το δεύτερο άτομο ήταν μια νεαρή γυναίκα, η οποία τρέχοντας για να πάει στο μπάνιο έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι της. Δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο».

Μάλιστα, τα λεγόμενά της επιβεβαιώθηκαν και από άλλους θεατές, που έγραψαν στα social media για τα περιστατικά. Πάντως σύμφωνα με την Έμα Κλαρκ η ταινία είναι «έντονη, ωμή, ενοχλητική, άρα διασκεδαστική για ταινία τρόμου».

Στην Αγγλία πάντως έχουν αρχίσει να παίρνουν τα μέτρα τους για παρόμοια περιστατικά. Μετά την πρεμιέρα του «Terrifier 3», οι αίθουσες έχουν βγάλει ειδικές ανακοινώσεις, προειδοποιώντας τον κόσμο για τις σκηνές βίας, άλλες δίνουν χάρτινες σακούλες στους θεατές για όποιον θέλει να κάνει εμετό, ενώ κάποιες εκπαιδεύουν τους υπαλλήλους τους στις πρώτες βοήθειες, σε περίπτωση που χρειαστεί κάποιος θεατής περίθαλψη από το αιματοκύλισμα που θα παρακολουθήσει.

Only in

Οι φαντάροι είναι πολίτες με στολή

Κάποιος να θυμίσει στον κ. Πέτρο Παππά τα βασικά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024