Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Το νέο… εξοχικό των Μπέκαμ στο Μαϊάμι κοστίζει 71 εκατ. ευρώ

Το νέο… εξοχικό των Μπέκαμ στο Μαϊάμι κοστίζει 71 εκατ. ευρώ

Η οικογένεια Μπέκαμ αναμένεται να μείνει για πολύ καιρό στο Μαϊάμι, καθώς αγόρασε μια νέα υπερπολυτελή βίλα.

Είναι γνωστή η σχέση της οικογένειας Μπέκαμ με το Μαϊάμι, αφού ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια την Ίντερ Μαϊάμι και δείχνει ιδιαίτερα αφοσιωμένος στην ομάδα του, η οποία κατάφερε να αποκτήσει πρόσφατα και τον τίτλο MLS Supporters Shield, ο οποίος απονέμεται στην ομάδα του πρωταθλήματος της MLS με την καλύτερη επίδοση στην κανονική περίοδο.

Η Ίντερ Μαϊάμι τερμάτισε στην κορυφή της Ανατολικής Περιφέρειας με νίκη 3-2 επί των της Κολούμπους Κρου, με δύο γκολ του Λίονελ Μέσι και ένα του Λουίς Σουάρεζ, εξασφαλίζοντας τον τίτλο της κανονικής περιόδου.

Οι επιτυχίες αυτές οδηγούν τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να συνεχίζει τις καλές σχέσεις με το Μαϊάμι και να προχωράει σε περισσότερες αγορές ακινήτων.

Η νέα προσθήκη στη λίστα τους είναι μια βίλα αξίας 71 εκατομμυρίων, την οποία η οικογένεια απέκτησε πρόσφατα για να διαμένει με πολυτέλεια τις ημέρες που βρίσκεται στην περιοχή.

Το σπίτι είναι χτισμένο το 2018, διαθέτει εννέα μπάνια και τέσσερα WC. Περιλαμβάνει επίσης κουζίνα με σεφ, κινηματογράφο, γυμναστήριο, σπα και πισίνα.

Επιπλέον, διαθέτει και ένα lounge στην ταράτσα, καθώς και εξωτερική κουζίνα. Αεροφωτογραφίες από το Real Estate γραφείο, δείχνουν την εντυπωσιακή θέα που θα έχουν οι Beckhams από το νέο τους σπίτι.

Το ζευγάρι έχει επίσης στην κατοχή του ένα ρετιρέ διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, το οποίο αγόρασαν το 2020 και το έχουμε δει λίγο καλύτερα στην σειρά ντοκιμαντέρ που έχει κυκλοφορήσει στο Netflix με την ζωή του ζευγαριού, αλλά και από τις φωτογραφίες που μοιράζεται κατά καιρούς η οικογένεια στα social media.

Όσο για την ομάδα του Μπέκαμ, η Ίντερ Μαϊάμι ετοιμάζεται πλέον για τα playoffs του MLS Cup, τα οποία ξεκινούν αργότερα αυτόν τον μήνα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής εξέφρασε την περηφάνια του μέσω ανάρτησης στο Instagram, γράφοντας:

«Είμαι τόσο περήφανος που είδα τους παίκτες μας να σηκώνουν το Supporters Shield. Άλλο ένα καταπληκτικό επίτευγμα για αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο και είμαι χαρούμενος που φέρνουμε το τρόπαιο στους καλύτερους φιλάθλους του πρωταθλήματος. Συνεχίζουμε με το επόμενο @intermiamicf».

* Πηγή: Grace

Only in

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ – Το κυβερνών ΠΑΣΟΚ πού είναι;

Ενδιαφέρον για το ΠΑΣΟΚ - για ποικίλους λόγους - υπήρχε και υπάρχει πάντα. Το ερώτημα είναι αν το ενδιαφέρον των πολιτών μπορεί να μεταφραστεί από τα ηγετικά στελέχη σε αξιόπιστη κυβερνητική πρόταση

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024