Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Μοναδικές αθλητικές αναμετρήσεις σε MEGA Play, megatv.com και inSports

Μοναδικές αθλητικές αναμετρήσεις σε MEGA Play, megatv.com και inSports

Ο κόσμος των σπορ ξεδιπλώνεται στο σαλόνι του σπιτιού μας με το πάτημα ενός κουμπιού.

Συνεπείς στα αθλητικά ραντεβού, η υβριδική τηλεόραση του MEGA, το MEGA Play, ο ιστότοπος του τηλεοπτικού σταθμού megatv.com καθώς και το inSports (in.gr/insports) φέρνουν στις οθόνες μας συναρπαστικές αθλητικές  αναμετρήσεις σε πόλο, χάντμπολ και μπάσκετ.

Η αγωνιστική δράση ξεκινά την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, στις 20:15, με τον τελικό Super Cup

Ανάμεσα στον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. και τον Εθνικό για το πόλο γυναικών. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. αντιμετωπίζει τον κυπελλούχο Εθνικό στην αυλαία της σεζόν από το Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά διεκδικώντας το τρόπαιο του Super Cup. Τον αγώνα περιγράφει ο Παναγιώτης Περπερίδης. Στο ρεπορτάζ ο Θέμης Σωτηρόπουλος.

Παραμένουμε στο άθλημα, καθώς το ερχόμενο Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στις 13:00, η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. θα βρεθεί απέναντι σε εκείνη της ΑΕΚ για την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος. Την αναμέτρηση θα περιγράψει ο Θέμης Σωτηρόπουλος.

Αμέσως μετά, στις 15:00, μεταφερόμαστε στο πόλο ανδρών όπου ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. θα αγωνιστεί κόντρα στη Γλυφάδα  και αυτός για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.  Τον αγώνα περιγράφει ο Παναγιώτης Περπερίδης.

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 18:00, το MEGA Play μαζί με megatv.com και inSports φιλοξενούν έναν ακόμη δυνατό αγώνα χάντμπολ. Η ομάδα του Ολυμπιακού υποδέχεται την αντίστοιχη των Βριλησσίων στο κλειστό της Ηλιούπολης θέλοντας να διατηρήσει το αήττητο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Handball Premier. Στην περιγραφή του αγώνα ο Δήμος Μπουλούκος και στο ρεπορτάζ ο Γιώργος Νοικοκύρης.

Τέλος, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στις 18:30, ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. συναντά την Μπουρζ για τη νέα συναρπαστική σεζόν της Euroleague γυναικών στο μπάσκετ. Τον αγώνα θα περιγράψει ο Παναγιώτης Περπερίδης. Στο ρεπορτάζ ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο MEGA Play:

Για την είσοδο στο MEGA Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης είναι να διαθέτει έξυπνη τηλεόραση (smart TV) συνδεδεμένη στο διαδίκτυο, και να πατήσει το μπλε κουμπί.

#MEGAPlay #megatvcom #inSports

Only in

Οι φαντάροι είναι πολίτες με στολή

Κάποιος να θυμίσει στον κ. Πέτρο Παππά τα βασικά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024