Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Εκεί που οι διακοπές δεν σταματούν ποτέ

Εκεί που οι διακοπές δεν σταματούν ποτέ

Ανακαλύπτοντας τη φθινοπωρινή ομορφιά των νησιών με τη Hellenic Seaways.

Μπορεί το καλοκαίρι να έχει τελειώσει προ πολλού αλλά οι διακοπές δεν χρειάζεται να περιμένουν μέχρι το επόμενο. Σε όλες τις συζητήσεις ήδη ακούγονται επιθυμίες και προορισμοί γιατί μάλλον κανείς δεν χόρτασε εκδρομές και ανέμελες βόλτες στα σοκάκια.

Το μόνο που αλλάζει πλέον είναι το outfit, γιατί κατά τα άλλα ο ενθουσιασμός είναι ο ίδιος (μπορεί και μεγαλύτερος) κατά την άφιξη σε ένα νησί.

Πλέον, δεν υπάρχει ο καύσωνας να σε κουράζει και να σε στέλνει νομοτελειακά στην παραλία. Τώρα ήρθε η ώρα για βόλτες, ώστε να ανακαλύψεις τις ομορφιές του νησιού, να περπατήσεις τα μονοπάτια του και να περάσεις περισσότερη και πιο ποιοτική ώρα με τους δικούς σου αλλά και τους ανθρώπους του τόπου.

Ιδανικοί θαλασσινοί προορισμοί για ένα 3μερο είναι αναμφίβολα τα νησιά του Σαρωνικού. Είναι κοντά, είναι εντελώς διαφορετικά το ένα από το άλλο και έχουν όλα μικρούς θησαυρούς για να ανακαλύψεις.

Οπότε, τι θα έλεγες να κάνεις το φθινόπωρο ένα εναλλακτικό μικρό καλοκαιράκι, μία εποχή που εκτός από την επιστροφή στην κλασική κανονικότητα θα ομορφύνει με εξορμήσεις και στιγμές που θα γεμίσουν ευχάριστα το μυαλό και την ψυχή σου;

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να κλείσεις με λίγα κλικ το επόμενο ταξίδι σου με την Hellenic Seaways, που θα σε πάει από την όμορφη Αίγινα μέχρι την αρχοντική Ύδρα και τον καταπράσινο Πόρο.

Πόρος

Πόσα αλήθεια γνωρίζουμε για αυτά τα διαμαντάκια του Αργοσαρωνικού;

Ήξερες ότι η Αίγινα υπήρξε σπουδαίο εμπορικό λιμάνι του αρχαίου κόσμου; Έχεις επισκεφτεί ποτέ το φεστιβάλ του νησιού (Aegina Fistiki Fest) για το διάσημο φιστίκι τους;

Γνώριζες ότι ο Πόρος αποκαλείται και «Βόσπορος του Αργοσαρωνικού» ή ακόμα και «Μικρή Βενετία»; Όταν πάτε, αυτήν ειδικά την εποχή, θα απολαύσετε την αμφιθεατρικά χτισμένη γραφική Χώρα του όπως πρέπει.

Όσο για την «αρχόντισσα του Αργοσαρωνικού», την Ύδρα, τι να πούμε; Όποτε και να πας και σε όποια ηλικία και να πας θα σε γοητεύσει με τον κοσμοπολίτικο αέρα της και τον πολιτισμό της, όπως ενθουσίασε καλλιτέχνες, Έλληνες και ξένους, που την έκαναν το στέκι τους.

Υδρα

Όλοι αυτοί οι προορισμοί αυτήν την εποχή είναι ακόμα πιο όμορφοι και πιο προσιτοί. Ο περιορισμένος χρόνος του ταξιδιού τα κάνει μία ιδανική επιλογή για το Σαββατοκύριακο και εσύ δεν έχεις παρά να ταξιδέψεις αρχικά ψηφιακά στην ιστοσελίδα hellenicseaways.gr, όπου θα βρεις τα αγαπημένα σου νησιά, ώστε να κάνεις την κράτησή σου με λίγα μόνο κλικ.

Μάλιστα αυτήν την περίοδο υπάρχουν προσφορές, που θα κάνουν το μυαλό σου να πετάξει, ή μάλλον να σαλπάρει, γιατί οι προσφορές της Hellenic Seaways στα νησιά του Σαρωνικού σημαίνει εκπτώσεις έως και 50%. Δες τις όλες εδώ και οργάνωσε το επόμενο ταξίδι σου.

Για όσους γνωρίζουν ή για όσους επιθυμούν να μάθουν, υπάρχει το πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles. Πρόκειται για μία κάρτα στην οποία μαζεύεις seasmiles (πόντους), ώστε αφενός να έχεις εκπτώσεις στα ναύλα ή ακόμα και δωρεάν εισιτήρια, αποκλειστικά προνόμια, προσφορές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αφετέρου επιπλέον εκπτώσεις και προνόμια στο δίκτυο των 240+ συνεργατών του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα.

Να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι το ταξίδι ξεκινάει από τη στιγμή που θα μπείτε σε ένα από τα πλοία της Hellenic Seaways και θα απολαύσετε τη θαλάσσια διαδρομή εν πλω, στα όμορφα σαλόνια τους, στα καταστρώματα (για τους λάτρεις του απέραντου γαλάζιου) και στις καμπίνες τους για πιο μακρινούς προορισμούς. Μάλιστα, υπάρχει και η onboard infotainment πλατφόρμα @sea, που είναι διαθέσιμη σε όλους τους επιβάτες, με ενημερωτικό και ψυχαγωγικό υλικό, όπως χρήσιμες πληροφορίες για το ταξίδι, podcast, μουσική, κ.α..

Καλό μας επόμενο τριήμερο!

Η Hellenic Seaways είναι μέλος της Attica Group, με 15 πλοία στο δυναμικό της και προσεγγίζει αγαπημένους προορισμούς στα νησιά του Σαρωνικού και το Β.Α. Αιγαίο.

Only in

Οι φαντάροι είναι πολίτες με στολή

Κάποιος να θυμίσει στον κ. Πέτρο Παππά τα βασικά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024