Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Παραχωρήθηκε στον Δήμο Αλεξανδρούπολης ο βρεφονηπιακός σταθμός του ΠΓΝΑ

Παραχωρήθηκε στον Δήμο Αλεξανδρούπολης ο βρεφονηπιακός σταθμός του ΠΓΝΑ

Η παραχώρηση εξυπηρετεί τις ανάγκες και των δυο φορέων της πόλης.

Στον Δήμο Αλεξανδρούπολης παραχωρήθηκε από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (ΠΓΝΑ) ο βρεφονηπιακός σταθμός που βρίσκεται εντός του χώρου του Νοσοκομείου, προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του.

Η σύμβαση παραχώρησης υπογράφηκε χθες 7 Οκτωβρίου 2024, στο γραφείο δημάρχου, από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Γιάννη Ζαμπούκη, και τον Διοικητή του ΠΓΝΑ, Ευάγγελο Ρούφο παρουσία του Υποδιοικητή του Νοσοκομείου Κωνσταντίνου Γκοτσίδη και του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αθλητισμού και Πολιτικής Προστασίας Ηλία Δαστερίδη.

Ο βρεφονηπιακός σταθμός που βρίσκεται εντός του 200 στρεμ. οικοπέδου του νοσοκομείου, νοτίως των κτιριακών υποδομών και δίπλα στον ξενώνα «Στ. Νιάρχος» και το παρεκκλήσι του Αγίου Λουκά, αναμένεται να συμβάλει στην κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών φιλοξενίας και φύλαξης παιδιών βρεφικής και νηπιακής ηλικίας, εξυπηρετώντας πλην των ιατρών του νοσοκομείου, και τις περιοχές της δυτικής πλευράς του Δήμου.

«Ο σταθμός αυτός θα καλύψει τις ανάγκες των οικογενειών»

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ζαμπούκης, τόνισε: «Με την παραχώρηση αυτού του χώρου από το ΠΓΝΑ, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης αναλαμβάνει τη λειτουργία ενός σύγχρονου και φιλόξενου βρεφονηπιακού σταθμού. Ο σταθμός αυτός θα καλύψει τις ανάγκες των οικογενειών της ευρύτερης περιοχής, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη διευκόλυνση της καθημερινότητας των εργαζόμενων μητέρων. Είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για τη φροντίδα και την εκπαίδευση των παιδιών του δήμου μας.»

Από την πλευρά του, ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Ρούφος ευχαρίστησε τον δήμαρχο για τη συνεργασία, τονίζοντας ότι με την ενέργεια αυτή εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία του βρεφονηπιακού σταθμού που θα συνεχίσει να εξυπηρετεί κατά προτεραιότητα τις οικογένειες των ιατρών που εργάζονται στο Νοσοκομείο αλλά και τις οικογένειες της δυτικής πλευρά της πόλης.

Only in

Σφήκες ταξίδεψαν από το Λονδίνο σε ένα νησί του Ατλαντικού με ιερό σκοπό

Πώς μερικές σφήκες που ταξίδευαν επί έναν ολόκληρο μήνα για να φτάσουν σε ένα νησί του Ατλαντικού έσωσαν τα πτηνά που κατοικούν στο νησί.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024