Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Τζάκρη: Μια μικρή γραφειοκρατία με τερτίπια και τεχνάσματα ευτελίζει καθημερινά τον ΣΥΡΙΖΑ

Τζάκρη: Μια μικρή γραφειοκρατία με τερτίπια και τεχνάσματα ευτελίζει καθημερινά τον ΣΥΡΙΖΑ

Πώς σχολίασε η κ. Τζάκρη τα περί διαγραφής Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ

Για «ποθεν εσχολογία» έκανε λόγο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, με φόντο δημοσιεύματα για «γκρίζες ζώνες » στο πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη που περιλαμβάνουν και σενάρια διαγραφής του πρώην προέδρου από το κόμμα.

Σύμφωνα με την κ. Τζάκρη, συμβαίνουν πράγματα τα οποία η ίδια είχε προβλέψει. «Είχαμε πει ότι μόλις κατατεθεί το πόθεν έσχες του προέδρου, για 10-15 μέρες θα απασχολήσει από τα πρωινάδικα μέχρι τα δελτία ειδήσεων», είπε στον Σκάι και συνέχισε αναφέροντας ότι παρά τα προσκόμματα, «τα πράγματα θα καταλαγιάσουν στον ΣΥΡΙΖΑ και θα προχωρήσουμε μπροστά στα πραγματικά προβλήματα».

«Ας κάνουν και σε καφετέρια ή γκαρσονιέρα το συνέδριο. Να ξέρετε ότι αν τον διαγράψουν, θα εκλέξουμε μέχρι και το σακάκι του κ. Κασσελάκη με 92%»

Η κ. Τζάκρη, έκανε εκ νέου λόγο για μια «μικρή γραφειοκρατία που καμία σχέση δεν έχει με την κομματική βάση του κόμματος και η οποία με τερτίπια και τεχνάσματα ευτελίζει καθημερινά τον ΣΥΡΙΖΑ».

Σε ερώτηση περί δυνατότητας διαγραφής του κ. Κασσελάκη από την παράταξη, η κ. Τζάκρη χαρακτήρισε ως «παιδικά του Disney» ένα τέτοιο σενάριο. «Ας κάνουν και σε καφετέρια ή γκαρσονιέρα το συνέδριο. Να ξέρετε ότι αν τον διαγράψουν, θα εκλέξουμε μέχρι και το σακάκι του κ. Κασσελάκη με 92%».

Πυρά κατά κυβέρνησης

Παράλληλα, η κ. Τζάκρη έκανε ειδική αναφορά και στην παραβατικότητα των ανηλίκων, ένα φαινόμενο το οποίο «έχει τη σφραγίδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη», εξηγώντας:

«Πρώτα από όλα διογκώθηκε από την καταστροφική διαχείριση της πανδημίας και κυρίως από την ακρίβεια που εκτινάχθηκε και μέχρι σήμερα καλπάζει, όπου αναγκάζει τους γονείς των οικογενειών να δουλεύουν δυο δουλειές τη μέρα για να τα βγάλουν πέρα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ασκήσουν πραγματική εποπτεία. Το κυριότερο όμως είναι αυτή η ανεξέλεγκτη χρήση του Διαδικτύου, που τους έχει μετατρέψει σε οργισμένες ομάδες θυμωμένων νέων που δίνουν ραντεβού να λύσουν τα προβλήματά τους διά της βίας».

Η ίδια υποστήριξε ότι τέτοια προβλήματα δεν επιλύονται με διοικητικά μέτρα όπως αποβολές ή αύξηση στις ποινές για τους εφήβους, ενώ ταυτόχρονα κατηγόρησε την κυβέρνηση για έλλειψη διαρκούς εκπαιδευτικού προγράμματος στα σχολεία και στο Διαδίκτυο που να λέει στους νέους γιατί δεν πρέπει να λύνουν τα προβλήματά τους μέσα από τη βία. «Δεν είδα να προσλαμβάνονται 2.500-3.000 κοινωνικοί λειτουργοί για να διερευνήσουμε το κοινωνικό προφίλ αυτών των οικογενειών. Είναι δυνατόν να μην «κατεβαίνουν» ιστοσελίδες που δίνουν ραντεβού οι νέοι μεταξύ τους για ξύλο;», διερωτήθηκε.

Only in

Οι φαντάροι είναι πολίτες με στολή

Κάποιος να θυμίσει στον κ. Πέτρο Παππά τα βασικά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024