Την ερχόμενη Πέμπτη (10/10, 21:15) ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Regular Season της Euroleague.

Το ΟΑΚΑ έχει αλλάξει ριζικά μορφή πλέον και έχει γίνει εντυπωσιακό.

Μάλιστα, το βράδυ της Δευτέρας (7/10) πραγματοποιήθηκε η πρώτη γενική πρόβα ενόψει του ματς με τη βαυαρική ομάδα. Ένα ματς, ουσιαστικά, που θα είναι το πρώτο της νέας εποχής στο έτοιμο, άκρως ανανεωμένο και εντυπωσιακό ΟΑΚΑ.

Το νέο glass floor έχει τοποθετηθεί, όπως και τα πράσινα καθίσματα, αλλά και τα led, που έχουν μπει στις κολόνες του γηπέδου και στις προσόψεις του πάνω διαζώματος. Έχουν τοποθετηθεί, επίσης, καινούργια scoreboard, ενώ το νέο cube είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

Το νέο VIP lounge είναι αρκετά εντυπωσιακό, όπως και οι νέες σουίτες που έχουν δημιουργηθεί, ενώ έχουν μπει food tracks και μπουτίκ σε περισσότερα σημεία του γηπέδου.

Ο Γιουρτσεβέν και ένα «πράσινο» ρεκόρ 13 χρόνων

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στην πρεμιέρα του στην Basket League εκτός έδρας της Καρδίτσας και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του. Οι πράσινοι δεν ήταν καλοί όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Εργκίν Αταμάν, όμως έχει κάνει αξιόλογη εμφάνιση ο Ομέρ Γιουρτσεβέν στην πρεμιέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Τούρκος σέντερ ήταν καλός και «σκέπασε» τα καλάθια τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση και με τα 13 ριμπάουντ κόντρα στην Καρδίτσα πέτυχε ρεκόρ με τον Παναθηναϊκό σε πρεμιέρα πρωταθλήματος.

Για να βρούμε την προηγούμενη, μεγαλύτερη επίδοση θα πρέπει να γυρίσουμε στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος 2000-01 όταν ο Ζέλικο Ρέμπρατσα μάζεψε 14 ριμπάουντ στην εκτός έδρας νίκη επί του Ηρακλείου με 92-69.