Ο Φώτης Ιωαννίδης έγινε αναγκαστική αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι «αιωνίων», λόγω τραυματισμού και θα μείνει εκτός προπονήσεων για το επόμενο διάστημα.

Μια απουσία που εκτός από τον Παναθηναϊκό «πληγώνει» και την Εθνική ομάδα, που έχει μπροστά τις δύο σημαντικά παιχνίδια για το Nations League.

Το ακριβές μέγεθος του προβλήματος και το διάστημα που θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός δράσης ο διεθνής επιθετικός θα ξεκαθαρίσει σήμερα, καθώς ο στράικερ του Τριφυλλιού θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Το βίντεο με τον τραυματισμό του:

Σε περίπτωση που τα αποτελέσματα της εξέτασης επιβεβαιώσουν την αρχική διάγνωση, ο Ιωαννίδης θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες και θα χάσει τόσο τα παιχνίδια της Εθνικής με Αγγλία και Ιρλανδία όσο και τους αγώνες του Παναθηναϊκού με ΟΦΗ και Τσέλσι.

«Μεγάλη η απώλεια του Ιωαννίδη»

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μίλησε χθες για την απουσία του Φώτη Ιωαννίδη από τα δύο ερχόμενα παιχνίδια και τόνισε ότι είναι σημαντική απώλεια για την γαλανόλευκη.

«Έχουμε τα δύο παιδιά, τον Παυλίδη και τον Δουβίκα. Δεν θα κάνουμε κάποια αλλαγή. Σίγουρα η απώλεια του Φώτη είναι μεγάλη. Τα γκολ του έπαιξαν ρόλο στην εξέλιξη των προηγούμενων παιχνιδιών. Του ευχόμαστε να επιστρέψει στα γήπεδα. Εγώ πιστεύω ότι και Παυλίδης και Δουβίκας παίζουν σε υψηλό επίπεδο», ανέφερε σχετικά ο έμπειρος τεχνικός.