Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτο: Ο ερασιτέχνης Διαγόρας βγάζει έξω από τις εγκαταστάσεις την ομάδα ποδοσφαίρου

Απίστευτο: Ο ερασιτέχνης Διαγόρας βγάζει έξω από τις εγκαταστάσεις την ομάδα ποδοσφαίρου

Απίθανα πράγματα στον Διαγόρα Ρόδου, καθώς ο ερασιτέχνης διώχνει την ομάδα του ποδοσφαίρου από τις εγκαταστάσεις με αποτέλεσμα εκείνη να μετακομίσει στην Αθήνα.

Σκηνές απείρου κάλλους στην Ρόδο, με την ομάδα του Διαγόρα στο ποδόσφαιρο να μετακομίζει στην Αθήνα. Την περασμένη Παρασκευή (04/10), θυμίζουμε, έγινε γνωστό πως οι παίκτες απείχαν από την προπόνηση για δεύτερη σερί ημέρα, συνεχίζοντας τη διαμαρτυρία τους για τις οφειλές της διοίκησης προς το πρόσωπό τους.

Χθες, όμως, συνέβη και το εξής, όπως αναφέρει συγκεκριμένα ρεπορτάζ της «Ροδιακής»: «Καθώς έχει ξεσπάσει έντονη διαμάχη μεταξύ του Ερασιτέχνη Διαγόρα και της ΠΑΕ, με αβέβαιες συνέπειες για το μέλλον.

Οι πρόσφατες διοικητικές εξελίξεις, σε συνδυασμό με την απόφαση της ΠΑΕ να απαγορεύσει την είσοδο στο γήπεδο για το παιχνίδι με τον Καμπανιακό στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας (εκτός από αυτούς που έχουν αγοράσει τα ακριβότερα των 300 και 500 ευρώ) και στους οργανωμένους φιλάθλους, έχουν οξύνει την κατάσταση.

Σε απάντηση, ο Ερασιτέχνης Διαγόρας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1905 μετά από έκτακτο ΔΣ με αφορμή την προκλητική, απαράδεκτη και παράνομη απόφαση της ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ να αποκλείσει με το έτσι θέλω του φιλάθλους του ΔΙΑΓΟΡΑ και όλους τους υπόλοιπους φιλάθλους του νησιού, στερώντας τους το δικαίωμα φασιστικά να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα στον σημερινό αγώνα 07/10/2024 με αντίπαλο τον Καμπανιακό, ενώ είναι κάτοχοι κάρτας διαρκείας, την οποία έχουν πληρώσει από το υστέρημά τους.

Αποφασίζουμε τα εξής:

Άρουμε τη φιλοξενία προς την ΠΑΕ από τις εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑ από σήμερα’»!
Εν ολίγοις, ο Ερασιτέχνης «πέταξε» έξω από τις εγκαταστάσεις του την ΠΑΕ!
Η εξέλιξη σήμερα είναι ότι ο Διαγόρας αναχωρεί για την Αθήνα! Νέο ρεπορτάζ της «Ροδιακής» αναφέρει ότι «σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες (από πληροφορίες που έφερε στη δημοσιότητα ο TOP FM), η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε να… μετακομίσει η ομάδα στην πρωτεύουσα! Το ρεπορτάζ της «Αθλητικής Ροδιακής» αναφέρει ότι δεν είναι ξεκάθαρο πως αυτή είναι μια μόνιμη απόφαση ή απλά σχετίζεται με το εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής (σ.σ. με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου), σε μια προσπάθεια παράλληλα να πέσουν οι τόνοι, οι οποίοι έχουν ανέβει αρκετά τις τελευταίες ημέρες.

Αν ισχύει το δεύτερο, δεν μπορεί παρά να πρόκειται για μια απόφαση-ντροπή για τον τόπο μας και την ιστορική ομάδα του Διαγόρα. Άλλες πληροφορίες της »Αθλητικής Ροδιακής» αναφέρουν ότι το νέο πρόσωπο στο σύλλογο είναι ο Μάκης Σιδηρόπουλος, ο οποίος παρουσιάστηκε και επίσημα στους ποδοσφαιριστές, στο ξενοδοχείο που διαμένουν».

Only in

Οι φαντάροι είναι πολίτες με στολή

Κάποιος να θυμίσει στον κ. Πέτρο Παππά τα βασικά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024