Η δεύτερη διακοπή στη σεζόν για τις εθνικές ομάδες είναι γεγονός και όλοι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές έχουν  ήδη ενσωματωθεί στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Στον Ολυμπιακό, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είδε το προπονητικό κέντρο του να «αδειάζει» λόγω της διακοπής, με τον Βάσκο τεχνικό να… χάνει το μισό ρόστερ του για περίπου δέκα μέρες. Όπως συνέβη και στο «παράθυρο» του Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός έχει 14 διεθνείς ποδοσφαιριστές που έφυγαν από το προπονητικό κέντρο του Ρέντη για να πάνε στις εθνικές τους ομάδες.

Οι διεθνείς των Πειραιωτών

Οι Κωνσταντίνος Τζολάκης, Ανδρέας Ντόη, Γιώργος Μασούρας και Παναγιώτης Ρέτσος βρίσκονται στις κλήσεις της εθνικής Ελλάδας για τα ματς του Nations League απέναντι σε Ιρλανδία και Αγγλία.

Οι Ισιδωρος Κουτσίδης, Θεοφάνης Μπακούλας, Μπάμπης Κωστούλας, Χρήστος Μουζακίτης και Απόστολος Αποστολόπουλος κλήθηκαν στην Εθνική Ελπίδων.

Ο Ρόμαν Γιάρεμπτσουκ και ο Λορέντσο Πιρόλα από Ουκρανία και Ιταλία Κ21 αντίστοιχα και αυτοί είναι όλοι οι Ευρωπαίοι.

Πάμε και εκτός Ευρώπης τώρα με τους Ελ Κααμπί και Κάρμο να πηγαίνουν στην εθνική του Μαρόκο και στην Ανγκόλα αντίστοιχα, ενώ και ο Μάρκο Στάμενιτς βρίσκεται στις κλήσεις της Νέας Ζηλανδίας.